23.11.2021-10:04 (Son Güncelleme:23.11.2021-11:56)


1

Sart Kart cezalısı Uğurcan Çakır'ın yokluğunda Gaziantep maçında kaleye geçmesi planlanan Erce Kardeşler maçtan hemen önce ısınma esnasında sakatlandı.



2

Erce Kardeşler'in yerine Arda Akbulut kaleye geçerken, yedek kalecisi kalmayan Trabzonspor, Muhammet Taha Tepe'yi motosikletle stada yetiştirdi.



3

Trabzonspor Süper Lig'de son olarak kendi evinde Gaziantep FK'yı 3-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Bordo mavililer, kendi evinde önemli bir zafere imza atarken karşılaşmadan önce hiç beklemedikleri bir aksilikle karşılaştı.



4

Fırtınada karşılaşmadan önce Bakasetas, Marek Hamsik ve Uğurcan Çakır'dan yoksun olmasına karşın az kalsın kalecisiz kalıyorlardı.



5

Trabzonspor, Erce Kardeşler'den maçtan hemen önce gelen bu kötü haberle sarsılırken kaleye 3. kaleci olan Arda Akbulut geçti. Kaleye geçen Arda Akbulut'un ise karşılaşmada yedeği bulunmuyordu. Bu noktada Trabzonspor yedek kaleci olarak stada Muhammet Taha Tepe'yi son anda yetiştirdi.



6

Fırtına tüm olumsuzluklara rağman Gaziantep engelini 3-0'lık net bir skorla geçmeyi başardı. Bordo mavililerin aldığı zafer büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR