Okan Buruk açıkladı! işte transferde görüşülen isim

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ismi sarı kırmızılılar ile anılan Midtsjö ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

28.07.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 28.07.2022-11:23)

Galatasaray hazırlık maçında İtalya ekibi Salernitana ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Okan Buruk maç sonrası açıklamalarda bulunurken Midtsjö ile görüştüklerini resmen açıkladı. Okan Buruk yaptığı transfer çalışmaları hakkında; 'Midtsjö listemizde olan, istediğimiz oyunculardan biri. Görüşmeler devam ediyor. Bir, iki oyuncuyla daha görüşüyoruz. Ben de maç temposunun içinde olduğum için son durumu bilmiyorum. Bir iki gün içerisinde tam belli olur. 10 gün içerisinde yapabileceğimizi yapacağız. Son güne bırakacak değiliz.' ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi gelecek sezon bitiyor

28 yaşındaki futbolcunun kulübü olan AZ Aalkmaar ile sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. Norveçli orta saha oyuncusu 2021/2022 yılları arasında kulübü çıktığı 41 maçta 6 asistlik skor katkısı yapmıştı.


'Beni en çok sevindiren istek ve arzuları'

Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, takımın gelişimini net bir şekilde gördüğünü ve bundan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Dün oynanan ve 1-1 biten hazırlık maçında üçlü savunmalara karşı çalıştıklarını sahaya yansıttıklarını anlatarak, şu cümleleri söyledi. 'Rakibimizin oynayacağı oyunu bir gün önce çalıştık. Ligimizde çok az takım üçlü savunma oynasa da buna nasıl karşılık verebileceğimizi, nasıl pozisyona girebileceğimizi çalıştık. Dün yaptıklarımızı bugün sahaya yansıttık. Beni en çok sevindiren taktiksel anlayışı uygulamaları, istek ve arzuları, rakibe yaptıkları baskılar ve girdiğimiz pozisyonlar oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki maçımız Fiorentina'ya karşı. Aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Oyuncularımın fiziksel olarak güçlendiğini net bir şekilde görüyorum. Bu da beni sevindiriyor. Yoğun bir çalışma programından çıktık. O yorgunluğu atıp daha dinamik, patlayıcı bir takım ortaya çıkıyor. Ayrıca beni sevindiren akademiden gelen oyuncularımızın sahada yer alması. Ben de onlar gibi A takıma çıktım, oynadım. Altyapıdan 6-7 oyuncuyu sahada görmek beni ayrıca mutlu ediyor.' dedi. 

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal