Tel Aviv’den esir takası uyarısı: ‘Müzakereler ilerlemezse Refah’a saldıracağız’

İsrail, Hamas ile devam eden esir takası görüşmelerine son bir şans verdiğini duyurdu ancak müzakerelerin ilerlememesi durumunda Refah’a kara saldırısı başlatılacağını bildirdi. İşte detaylar…

27.04.2024-09:17 - (Son Güncelleme: 27.04.2024-16:57) Tel Aviv’den esir takası uyarısı: ‘Müzakereler ilerlemezse Refah’a saldıracağız’

Mısır ile İsrailli yetkililer arasında devam eden esir takası görüşmeleri ile Gazze Şeridi’ndeki ateşkes müzakereleri hakkında konuşan kimliği belirsiz bir İsrail yetkilisi, Hamas ile devam eden esir takası görüşmelerine son bir şans verdiklerini ancak görüşmelerin ilerlememesi durumunda Refah’a kara saldırısı düzenleyeceklerini bildirdi.

‘Müzakereler ilerlemezse Refah’a saldıracağız’

AA’da yer alan habere göre; İsrail, esir takası konusunda son bir çaba göstermeye hazır olduğunu ifade ettiği ancak müzakerelerin tıkanması durumunda Refah'a karşı askeri eylemlere başlama tehdidini Mısır'a iletti.

Tel Aviv’den esir takası uyarısı: ‘Müzakereler ilerlemezse Refah’a saldıracağız’

Mısır İstihbarat Şefi Abbas Kamil liderliğindeki heyet, bugün İsrail'e giderek İsrail ve Hamas arasındaki esir takası müzakerelerini ele almak üzere harekete geçti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal