Arda Turan Galatasaray'da jübile yapacak mı? Arda futbol hayatına ABD'de mi devam edecek?

Arda Turan merakla beklenen jübilesi hakkında konuştu. Galatasaray’da jübile yapmasının önemli olmadığını, ABD’den yeni sezon için teklif aldığını açıkladı.

27.07.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-10:11)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile geçtiğimiz sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Arda Turan’ın geleceği büyük bir merak konusu haline gelmişti.

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde jübilesi yapılması beklenen Arda Turan ile ilgili olarak kulübün bir tasarrufu olmamıştı. Taraftarlarda bu konuda adeta ikiye bölünmüş, bir taraf jübilenin olması gerektiğini söylerken bir taraf olmaması gerektiğini savunuyordu.

Twitter üzerinden dün akşam bir yayın odasına katılan Arda Turan, çarpıcı açıklamalar yaparak büyük ses getirdi. Arda Turan, jübilesi hakkında konuşurken aynı zamanda da ABD’den yeni sezon öncesinde teklif aldığını açıkladı. Arda Turan, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Avrupa Ligi’nde Barcelona’yı elebilirdik’

Biz Barcelona'yı eleyebilirdik. Kaliteli oyuncuları var ama çok fazla pas oyunuyla oynadık. Uzun direkt pas ve baskıyla kazanılan ikinci toplar gibi opsiyonları uygulayabilirdik. Frankfurt eledi. Frankfurt'un elediği her takımı Galatasaray da eleyebilir.


‘Doğru bir teknik ekip kurmaya çalışıyorum’

Futbol artık çok değişken ve ben doğru ekip kurmaya çalışıyorum. Oyuna sabit bir şekilde kalmayan bir ekiple çalışmak istiyorum. Planlama yaptım. Planlamanın ilk konusu da öğrenmek.

‘Genç teknik adamların sayısı artık çok fazla’

Futbolda artık gitsin bir yerde pişsin öyle geri gelsin algısını kırmamız lazım, futbol gelişiyor ve ilerliyor. Artık 32-33 yaşında çok değerli teknik direktörler var. Eğer kişi donanımlıysa neden çalışmasın

‘Galatasaray’dan bir teklif gelmesine gerek yok…’

Herhangi bir teklife gerek yok, ben zaten şu anda Galatasaray için çalışıyorum. Resmi bir teklifle çalışmaya gerek yok hep buradayız çünkü. Hayatın her anında Galatasaraylıyım. Tüm bağlantılarım, Galatasaray'ın emrindedir. Bir yardımımız olacaksa hep buradayız. Galatasaray ile bir kırgınlığım yok. Arda Turan'ın jübilesi ile vakit kaybetmeyelim.

‘ABD’den ve başka yerlerden teklifler var’

Futbolu bırakmaya kesin karar vermedim. Yurtdışından bazı opsiyonlar var Amerika veya başka yerlerden... Bırakmaya karar verirsem kulübe üye olmak isterim. Ben zaten Galatasaraylıyım.

‘Tek isteğim altyapının canlanması’

Hakkım herkese helaldir, kimseye kırgınlığım yok. Tek isteğim altyapıdır. Altyapıdan yetişmiş biri olarak altyapı kültürünü yeniden canlandırmamızı diliyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal