Bandırmasporlu Philippe Keny Beşiktaş’a transfer olacak mı? Başkan Onur Göçmez Keny transferi için Beşiktaş ile anlaştıklarını duyurdu

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Philippe Keny transferi için Beşiktaş ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Başkan Keny’nin siyah beyazlılar için sezonun en iyi olabileceğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.

27.07.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-09:08)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, özellikle de hücum hattına çok ciddi hamleler yapmaya devam ediyor. Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Wout Weghorst’u kadrosuna katan siyah beyazlılar son olarak 1. Lig ekibi Bandırmaspor’da dikkatleri üzerine çeken Philippe Keny’yi gündemine aldı.

23 yaşındaki golcü oyuncu Philippe Keny, geride bıraktığımız sezonda Bandırmaspor formasıyla iyi işler yapmayı başarırken, takımının Spor Toto 1. Lig’de Play-Off oynamasında büyük bir pay sahibi olmuştu.

Bir süredir Beşiktaş ve Bandırmaspor yönetimleri arasında gerçekleştirilen görüşmelerde kısa bir süre içerisinde anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Habertürk’e konuşan Bandırma Başkanı Onur Göçmez gerçekleştirdikleri anlaşmayı duyurdu.


Philippe Keny transferiyle ilgili olarak konuşan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Beşiktaş ile prensipte anlaşma sağladık’

Keny ile alakalı biz Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardık. Bitirdik işi ama tabii resmiyete dökmek için Keny ile de anlaşmaları lazım. Keny ile de görüşmeleri bu akşam bitirecekler gibi gözüküyor. Problem görünmüyor. Keny tarafına biz karışmıyoruz. Bandırmaspor olarak biz kendisine Beşiktaş'la görüşme izni verdik. Çünkü prensipte anlaştık Beşiktaş'la.

‘Sezonun en iyi transferi Keny olur!’

Beşiktaş'ta eğer sağdan soldan gelen seslere kulağını tıkayıp teknik heyet de ısrarcı olursa Keny sezonun en iyi transferi olur. Bizde 8 hafta gol atmadı. Hoca ve biz arkasına durduk, sonrasında 20 gole katkı sağladı.

‘Keny’den sonra güç kaybedeceğiz’

Futbol, takım oyunu. Keny'yi de Keny yapan takım arkadaşları. Keny gittiği zaman tabii ki güç kaybedeceğiz. Ama bu tabii sadece Keny değil, içerideki aileyi birleştiren parçalardan hangisi gitse de olur. Ama santrfor alacağız. Almamız lazım. Gelen oyuncu nasıl bir performans ortaya koyar. Onu zaman gösterecek. Ama hedefimiz belli bizim. En keyifli, en güzel futbolu oynamak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal