Süper Lig’de Fatih Terim sürprizi: Yeniden Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor

Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim’in yeniden Türkiye’ye döneceği iddia edildi. Süper Lig devinin tecrübeli teknik adam için harekete geçtiği kaydedildi. İşte detaylar…

20.05.2024-11:13 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-17:37) Süper Lig’de Fatih Terim sürprizi: Yeniden Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor

Yunanistan macerası hüsranla sonuçlanan Fatih Terim’in yeniden Türkiye’de görev alması için Süper Lig devi harekete geçti. İddiaya göre tecrübeli teknik adam yeni sezonda yeniden Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek.

Süper Lig’de Fatih Terim sürprizi

Panathinaikos ile yolları ayrılan Fatih Terim için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Fotospor'un haberine göre; Beşiktaş, teknik direktörlük için Fatih Terim'i takımın başına getirmeyi planlıyor. Haberde, Terim'in Panathinaikos'ta görev yaparken bile Beşiktaş ile görüşme yaptığı ve bu durumun Terim'in ayrılmasına neden olduğu belirtiliyor. 

Süper Lig’de Fatih Terim sürprizi: Yeniden Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor

Beşiktaş'ın Hatayspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından, siyah-beyazlılar tarafından önemli bir açıklama yapılmıştı. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini ve hafta içinde tekrar görüşeceklerini ifade etmişti.

Panathinaikos karnesi

Fatih Terim, Panathinaikos'ta yaklaşık 5 ay boyunca görev yapmış ve tüm kulvarda 26 resmi maça çıkmıştı. Bu maçlarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 1.85 puan ortalaması elde etmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal