Netflix The Gray Man ne zaman çıkacak? Netflix The Gray Man fragmanı yayınlandı

Ryan Gosling, Netflix'in bu zamana kadar ki en bahalı filmi olan "The Gray Man"de ölümcül bir CIA katili olarak beyaz perdeye geri dönüş yapıyor. Joe ve Anthony Russo'nun Mark Greaney'nin çok satan kitap serilerinden uyarlanan yeni filmindeki kadro oldukça iddialı. Koronavirüs sebebi ile ertelenen filmin fragmanı en sonunda yayınlandı. İzleyiciler yayınlanacağı tarihi araştırmaya başladı. İşte The Gray Man hakkında merak edilenler...

24.05.2022-18:52 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-18:52) Netflix The Gray Man ne zaman çıkacak? Netflix The Gray Man fragmanı yayınlandı

Koronavirüs sebebi ile uzun süredir ertelenen film The Gray Man en sonunda fragmanını yayınladı. Netflix'in bugüne kadar ki en pahalı prodüksiyonu olan film 200 milyon doları buldu.

Sabırsızlıkla beklenen filmin konusu ve başlayacağı tarih araştırılmaya başlandı. İşte The Gray Man filmi hakkında merak edilenler..

The Gray Man filminin konusu nedir?

Mark Greaney’in 2009 senesinde yayımlanan ilk roman kitabından uyarlanan The Gray Man, eski CIA ajanı Court Gentry'yi konu almaktadır. Yaşayan bir efsane durumuna dönüşmek üzere olan Gentry, üst kademelerindekilerin vermiş olduğu karar ile bir anda kendini avlanan durumunda bulur. Gentry'nin kendisi için düzenlenen bu tuzağı ortaya çıkarmış olması ise uzun zaman almayacaktır. Her ne durumda olursa olsun müşterisi için mücadele veren Gentry, aynı zamanda ailesinin de güvende olmasını sağlamak zorunda kalır.

The Gray Man filminin oyuncu kadrosu

Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı bu filmin oyuncu kadrosunda;

Başrollerini Ryan Gosling Gentry'yi, Chris Evans ise Lloyd Hansen'ı canlandıracaktır.

Ana de Armas, Julia Butters, Rege-Jean Page, Dhanush, Jessica Henwick, Wagner Moura, Michael Gandolfini, Aishwarya Sonar, Alfre Woodard, Callan Mulvey gibi isimler de kadroda yerini alan isimlerdendir.

The Gray Man yayın tarihi ne zaman?

Casusluk ve gerilim türündeki The Gray Man filmi, 22 Temmuz'da Netflix'te seyircisi ile buluşacaktır.

The Gray Man filmi ne zaman

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal