Netflix Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve oyuncuları

Dizi ve film platformu Netflix, başrollerinde Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu'nun oynadığı 'Sen Yaşamaya Bak filmi'nin ilk fragmanını yayınladı. Bir süredir merakla beklenilen Netflix Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve oyuncuları ise fragman yayınlanır yayınlanmaz araştırılmaya başlandı.

21.03.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-14:34) Netflix Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve oyuncuları

Geçtiğimiz yıl çekimlerine başlanılan 'Sen Yaşamaya Bak' isimli film, dizi ve film platformu Netflix'te yayın tarihi için geri sayıma başladı. Yalnızca Netflix platformunda yayınlanacak olan filmin ilk fragmanı gösterildikten sonra filmim oyuncuları ile birlikte hikayesi de merak edilemeye başlandı.

Netflix Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve oyuncuları

Netflix Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve oyuncuları

21 Mart günü (bugün) yayına giren 'Sen Yaşamaya Bak' filminde başrolleri güzel oyuncu Aslı Enver ile son günlerde yıldızı giderek parlayan Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Dilberay filminin yönetmeni Ketche otururken, filmin senaryosu ise Hakan Bonomo'nun kaleminden çıktı.

Netflix Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve oyuncuları

Filmde Melisa rolünü üstlenen Aslı Enver, Can isimli oğlunu tek balına büyütmeye çalışan bir profil veriyor. Çok hasta olduğunu ve 5 aylık bir ömrü kaldığını öğrenen Melisa'nın kısa zamanda aşık olmak ve çok sevdiği oğlu Can'ı sevdiği adama teslim etmek ister. 

Filmde Kaan Urgancıoğlu Fırat karakteri ile karşımıza çıkıyor ve Melisa’nın hayatına giren yeni baba adayı olarak filmde yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal