Murat Ongun İBB Başarısızlıklarını Yine Görmezden Geldi

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İstanbul metrosunun simgesinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından değiştirilmesinden rahatsız oldu. Rahatsızlığını Twitter hesabı üzerinden dile getirdi.

06.09.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-15:58) Murat Ongun İBB Başarısızlıklarını Yine Görmezden Geldi

CHP'li İBB'nin İstanbul'daki vatandaşlara yaşattığı çileler devam ediyor. 2019 yılından beri CHP İstanbul Belediyesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Fakat başarısızlıklarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbullular ise yıllarca kötü yönetilen belediyeciliğe karşı çileden çıkmış bir halde. Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu İBB Sözcüsü Murat Ongun ise yaşananları görmezden gelerek PR çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.


BAŞARISIZLIKLARI GÖRMEZDEN GELİYOR

İBB'de yaşanan sorunlara birçok örnek varken Ongun, her tweetinde bu başarısızlıkları görmezden geliyor ve metrobüs ve metro hatları üzerinde sorunlar yaşanmaya devam ediyor.

 

Son olarakta attığı tweet ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yapmış olduğu metro simgesinin değiştirilmesini hedef alan Sözcü Murat Ongun, tepkiyle karşı karşıya kaldı. CHP'li İBB'nin yapmadıklarına övgülerde bulunurken hükümetin çalışmalarına eleştirilerde bulunmaya devam ediyor. 

RESMİ RAKAMLAR GERÇEKLERİ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

Sosyal medya üzerinden Ongun'un attığı tweete tepkiler devam ederken 'En çok metroyu biz yaptık' şeklinde tweet attı. Bu tweete karşın 2019 ve 2021 yıllarına bakıldığında resmi rakamlar her şeyi gösteriyor. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal