Muhsin Bayrak aşiret lideri mi, hangi aşiretin lideri? Muhsin Bayrak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yakın zaman önce Premier Ligin köklü takımlarından Chelsea'nin satışa çıkarıldığını açıklayan Abramovic ile pazarlığa oturan Türk iş insanı Muhsin Bayrak'ın serveti ve aslen nereli olduğu oldukça merak ediliyor.

18.03.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-17:26) Muhsin Bayrak aşiret lideri mi, hangi aşiretin lideri? Muhsin Bayrak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Premier Ligin köklü takımlarında Chelsea’nin sahibi Rus iş insanı Abramovic yakın bir zaman önce sahibi olduğu kulübü satışa çıkardığını açıklamıştı. Reuters haber ajansına açıklamalarda bulunan Muhsin Bayrak, Rus iş adamı Abramoviç'e yaptırım kararının ardından Chelsea futbol takımının yönetimini devralan İngiltere hükümetinden Cuma gününüe kadar teklif yapmaları gerektiği yönünde bir haber geldiğini söylemişti.

Muhsin Bayrak kimdir? Hangi aşiretin lideri?

Aslen Bitlisli olan iş adamı, Türkiye sanayisinin önde gelen isimlerinden birisi olarak biliniyor. 1990'lı yıllarda ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınan Muhsin Bayrak, eğitimini İstanbul’da bitirdi. İnşaat mühendisliği bölümünden öğrenimini tamamlayan Bayrak, 1999 senesinde AB Grup Holding şirketini kurdu.

Yunanistan'da elektrik santrali olan ve Atina Marinası'nı da inşaa etmiş olan Bayrak, yurt dışı ve yurt içinde önemli projeleri hayata geçirdi.Muhsin Bayrak'ın kişisel servetinin ne kadar olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca Mutki aşiretinin de lideri olduğu biliniyor.

Muhsin Bayrak İmzalı İşler

Yunanistan’da elektrik santrali bulunan ve Atina Marinası’nın kurucusu Muhsin Bayrak, son olarak dünyaca ünlü ödüllü mimar Prof. Barbaros Sağdıç imzalı Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve’nin yanı sıra Türk bayrağı şeklinde inşa edilecek olan AB Grup Holding Teknoloji Üssü ile Bodrum Türkbükü’nde 150 milyon dolarlık projeyi hayata geçirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal