Rus İş İnsanı Roman Abramovich'in mal varlıklarının dondurulması nedeniyle Chelsea'nin satışı askıya alındı!

İngiltere hükümeti aralarında Chelsea'nin de sahibi olan Roman Abramovich'in olduğu 7 Rus iş insanının mal varlıklarını dondurma kararı aldı. Bu karar sonrası kulübün satışı da durduruldu.

10.03.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-22:12) Rus İş İnsanı Roman Abramovich'in mal varlıklarının dondurulması nedeniyle Chelsea'nin satışı askıya alındı!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgalinin ardından İngiliz devi Chelsea'nin sahibi olan Roman Abramovich'de uygulanan yaptırımlar nedeniyle kulübünü devretme kararı almıştı. Rus iş adamı hakkında ise bu kararının ardından beklenmeyen bir karar geldi. İngiltere hükümeti aralarında Chelsea'nin de sahibi olan Roman Abramovich'in olduğu 7 Rus iş insanının mal varlıklarıı dondurma kararı aldı. Alınan kararla Premier lig ekibi Chelsea hala özel bir lisans altında faaliyet gösterebilir fakat satış şu anda beklemede. İngiliz ekibi özel bir lisansla maçlarına devam edecek.



Bilet satışı olmayacak

İngiliz basınında yer alan haberlere göre İngiliz hükümetinin aldığı karar sonrasında Chelsea'nin satışının durdurulduğu aktarıldı. Ayrıca sezonun geride kalan maçları için bilet satışının yapılmayacağı ve maçlarda sadece kombine kart sahiplerinin alınacağı kulübün ürünlerini satan mağazaların ise yeni bir karara kadar kapalı olacağı aktarıldı. 

Kulüp işlem yapamayacak 

Ayrıca Roman Abramovich'in bu süreçte Chelsea ile ilgili herhangi bir işlem yapamayacağı aktarıldı. Diğer yandan Chelsea'nin bu zamanda kontratı biten futbolcularla yeni sözleşme imzalayacağı herhangi bir oyuncusunun satışını gerçekleştiremeyeceği ve yeni transfer yapamayacağı aktarılmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal