Muhsin Bayrak Chelsea'yi aldı mı, ne zaman açıklanacak? Muhsin Bayrak'tan iddialı açıklama: Bütün dünyaya duyurulacak

Rus milyarder tarafından satışa çıkartılan Chelsea takımı için teklifler gelirken Muhsin Bayrak masaya oturdu. Türk iş insanı Muhsin Bayrak görüşmelerde gelinen son noktayı anlattı. Londra kulübü kime satılacak sorularına yanıt arayanlar için detaylar haberimizde.

10.03.2022-09:53 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-09:57) Muhsin Bayrak Chelsea'yi aldı mı, ne zaman açıklanacak?  Muhsin Bayrak'tan iddialı açıklama: Bütün dünyaya duyurulacak

Roman Abramovich, sahibi olduğu Londra takımı Chelsea'yi satma kararı alması üzerine yoğun ilgi gördü. Bunun üzerine Bitlisli iş adamı Muhsin Bayrak olaya el atarak görüşmelere başladı. Kulüp yetkilileri ile masaya oturan Bayrak gelinen son nokta hakkında açıklama yaptı. Başarılı Muhsin Bayrak sorulan soruları yanıtlaması üzerine gözleri üzerine çekti. İşte, Muhsin Bayrak açıklaması haberimizde

Muhsin Bayrak Chelsea'yı aldı mı?

Muhsin Bayrak, Chelsea'yı satın aldı mı? 

Chelsea'yı almak isteyen iş insanı Muhsin Bayrak, "Yaklaşık 1 haftadır görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün resmi olarak bizim heyetimiz Chelsea Futbol Kulübü yöneticileriyle Londra'da görüşmeye başladı. Müjdeyi de sizin aracılığınızla paylaşalım. Muhtemelen yarın ya da cuma günü tam anlamıyla çalışmalar başlayacak. Çok afaki rakamlar dönüyor. Ben rakam olarak çok bir şey söylemeyeyim. Zaten bütün dünya basınına duyurulacak" ifadelerini kullandı. 

En merak edilen konular arasında yer alan Muhsin Bayrak, Chelsea için ne kadar teklif verdi sorusuna iddia edilen rakam 3,3 milyar sterlinlik oldu. Bunun üzerine Muhsin Bayrak, çıkan rakamın doğru olmadığını söylerken tam tersi gündeme gelen fiyatın çok daha altında olduğunu belirtti. 

Muhsin Bayrak, "Türkiye'den de hem futbolcu hem de teknik adamlar kulüpte olacak. Abramovich ile bizim eskiye dayalı bir dostluğumuz var. Bizim ortak bir mimar hocamız var. Hoca üzerinden de görüşme yaptık. Biz sermayenin Türkiye'de kalmasından yanayız. Belki flört şeklinde bir alışveriş olabilir. Rus sermayesinin en güvenilir limanı Türkiye'dir. Biz de paranın ve sermayenin Türkiye'de kalması için elimizden geleni yapacağız. '' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal