Canlı yayında kaza: Yürüyerek İstanbul'a giderken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gitmek için 8 gün önce yola çıkan Neşet Turan, beklenmedik bir kaza ile karşılaştı. 36 yaşındaki Turan, 2 arkadaşıyla birlikte bu uzun yolculuğa çıkmıştı. Ancak bugün, Aksaray-Ankara karayolu Sapmaz köyü yakınlarında ilerlerken trajik bir olayla karşılaştı. Yol kenarında yürürken sosyal medyada canlı yayın yaparken bir kamyonun çarpması sonucu ağır yaralandı.

29.04.2024-10:21 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-12:57) Canlı yayında kaza: Yürüyerek İstanbul'a giderken kamyon çarptı!

Olay, adeta anlık bir felaketin yaşandığı an gibi gerçekleşti. Turan'ın canlı yayın yaptığı sırada kamyonun aniden çarpması, ne yazık ki beklenmedik bir kaza ile sonuçlandı. Kamyon sürücüsünün plakası ve kimliği henüz belirlenemedi. Ancak kaza sonrasında sürücü olay yerinden kaçmayı başardı.

Olay nasıl gerçekleşti?

DHA'da yer alan habere göre, Kayseri'de yaşayan Neşet Turan, İstanbul'a yürüyerek gitmek üzere 8 gün önce iki arkadaşıyla birlikte yola çıktı. Güzergahları boyunca konaklayarak yolculuklarına devam eden grup, bugün saat 20.30 sularında Aksaray-Ankara karayolunun Sapmaz köyü yakınlarına ulaştı. Ancak, bu kritik noktada beklenmedik bir olay meydana geldi. Yol kenarında yürüyüp, aynı anda sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Turan'a, plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir kamyon çarptı. Kaza sonrasında kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Neşet Turan, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, Turan'ın durumunun ciddiyeti ve hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Olayın ardından jandarma ekipleri, Neşet Turan'ın canlı yayın yaptığı cep telefonundaki görüntülerden yola çıkarak, kaçan kamyonun plakasını tespit etmek ve şoförü yakalamak için çalışma başlattı. Bu kaza, yaya güvenliği ve trafik kurallarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal