Taylan Antalyalı, Barcelona maçının ardından veda ettikleri Avrupa macerası sonrası sarı kırmızılı taraftarlara seslendi

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Barcelona karşısında aldıkları mağlubiyet ile birlikte UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmelerinin ardından taraftarlara teşekkür etti.

18.03.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-16:46)

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu mücadelesinde İspanya'da oynanan karşılaşmanın ardından İstanbul'da zorlu rakibi Barcelona'ya 2-1 mağlup olan Galatasaray'ın bu sezonki Avrupa macerası sona erdi.

Taylan Antalyalı'dan teşekkür

Galatasaray'ın öne geçtiği karşılaşmada Barcelona'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etmesinin ardından Taylan Antalyalı, sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile birlikte sarı kırmızılı taraftarlara seslendi. Taylan Antalyalı, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Taylan Antalyalı

' Bu sene müthiş bir özveri, emek ve umutla devam ettiğimiz Avrupa maceramız, dün gece maalesef sona erdi. 22 yıl sonra aynı hisleri tekrar yaşamak, yaşatmak en büyük hayalimizdi ve buna her geçen ve her maç sonrası daha fazla inanmıştık. Her ne kadar büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaşasak da, bu hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Tüm bu yolculuk boyunca mücadeleden ve kurduğumuz hayalden bir an bile vazgeçmeyen takım arkadaşlarıma ve bize bu yolda inanan ve son ana kadar destekleyen büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürler. Daha iyi ve daha güçlü döneceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal