Roman Abramovich'in Chelsea için istediği fiyat belli oldu

Londra takımı olan Chelsea için teklifler gelmeye başlarken Roman Abramovich istediği fiyatı açıkladı. Ukrayna ve Rusya arasında gerçekleşen savaş sonrasına Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e olan yakınlığının kulübe zarar vermemesi adına Chelsea'yi satma kararı alan Roman Abramovich'in istediği fiyat belli oldu. Chelsea takımı ne kadar satılıyor? Chelsea fiyatı belli oldu.

15.03.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-15:30) Roman Abramovich'in Chelsea için istediği fiyat belli oldu

Chelsea takımının satışa çıkması sonrasında birçok teklif verildi. Abramovich'in satış işlemleri için bir başkasıyla iletişime geçmesiyle acele etmediğini ve istedikleri fiyatları da açıkladılar. Rus iş adamı gelecek en iyi teklifi değerlendirmeye alınacağını bildirdi. Chelsea takımı için istenilen rakam ne kadar? İşte Chelsea takımı hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır. 

Roman Abramovich'in Chelsea için istediği fiyat belli oldu

3 milyar sterlin isteniyor

Todd Boehly, Chelsa için kulübün patronu Roman Abramovich'e 3 milyar Sterlin'lik bir teklif sundu. Ancak Abramovich, ABD'li iş adamının bu teklifini geri çevirdi. Fakat Rus milyarderin gelebilecek daha yüksek teklifte masaya oturabileceği de konuşulanlar arasında. Buna sebep olarak ise Abramovich'in son yıllarda İngiliz ekibini elden çıkarma isteği gösteriliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal