Galatasaraylı Omar Elabdellaoui yeniden Norveç Milli Takımı'na çağrıldı!

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui uzun bir sürenin ardından tekrardan milli takıma çağrıldı.

15.03.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-15:27)

Galatasaray'da geçirdiği kaza nedeniyle uzun süre sahalardan uzak olan ve gözünden ameliyat olan Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui dönüşünde sergilediği performanla büyük alkış aldı. Futbolcu Galatasaray'da süre aldığı maçlarda gerek gösterdiği performans gerek hırsıyla dikkatleri üzerine çekerken dün oynanan derbide gösterdiği peformansla dikkatleri üzerine çekmişti. Yeşil sahalara etkili bir şekilde dönenn futbolcuya sevindiren haber geldi. Futbolcuya Norveç Milli Takımı'ndan davet geldi.

Futbolcuya yeniden milli takım kapıları açıldı

Galatasaraylı yıldıza yeniden milli takım kapıları açıldı. Yılbaşı kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanan Omar Elabdellaoui, ciddi ameliyatlar geçirip uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Tecrübeli sağ bek futbolcusu, bir yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden Norveç Milli Takımı'na davet edildi. 30 yaşındaki savunmacı, takımının Slovakya ve Ermenistan ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunda kendisine yer buldu. Futbolcu son olarak 1.5 yıl önce 14.10.2020'de Kuzey İrlanda karşılaşmasında milli formayı terletmişti.

Omar, Norveç Milli Takımı'na çağrıldı.

Derbi performansıyla alkış topladı

Galatasaray'da uzun süre sonra sahalaran dönen Omar, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 yendiği karşılaşmada ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Futbolcu karşılaşmada çizgiden çıkarttığı top ile alkış aldı. Sarı kırmızılıların derbide etkili olan isimlerinden birisi olan Omar'a maç sonunda taraftarlardan büyük destek geldi. Sarı kırmızılılarda Beşiktaş derbisini kazanılmasıyla moral bulan takımda Omar'ın tekrardan sahalara dönmesi sonrası ortaya koyduğu performans ise takımı sevindiren bir başka durum haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal