Galatasaray'da Omar Elabdelloui geçirdiği kazanın ardından yaşadığı süreç ile ilgili olarak duygusal açıklamalarda bulundu

Galatasraay'da geçirdiği kaza nedeniyle uzunca bir süre sahalardan uzak kalan ve görme tehlikesi geçiren Omar Elabdellaoui, olay anı, sonrasında yaşadığı süreç, futbola geri dönüşü ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

10.03.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-11:16)

Yılbaşı gecesi geçirdiği kaza nedeniyle uzunca bir süre formasından ayrı kalan ve zorlu tedavi süreçlerinin ardından futbola geri dönüşünün mutluluğunu yaşayan Omar Elabdellaoui, BeIN Sports ekranlarına konuk oldu.

Geçirdiği kaza sonrasında tüm  yaşananlar ve futbola geri dönüşü ile ilgili konuşan Omar Elabdellaoui, yaptığı duygusal açıklamalarda ;

'Kazanın ardından hastaneye gittiğimde...'

Hastaneye gittiğimde her şey benim için siyahtı. Tam olarak zamanı kavrayamadım sadece siyah bir görüntü vardı. Benim için korkutucuydu ve doktora da sordum durumumu kendisi bana, sol gözümün fena olmadığını ancak sağ tarafın kötü olduğunu söyledi. Zaten doktorun ses tonundan da anlaşılıyordu. Kötü düşünceler insanın aklına ister istemez geliyor. Her ne kadar pozitif düşünsem de kaza negatif bir tarafı getiriyor size. Kaza gerçekleşmeden önce olabilecek bütün olasılıkları her zaman için düşünürdüm. Ancak kaza bunu biraz değiştirdi. Kazadan sonra kendime bir söz verdim, eğer geri döneceksem bunu çalışarak üstesinden gelebilirim diye. Ben de bu süreçte mücadele ettim ve tekrardan sahalara döndüm.

Galatasaray Omar Elabdelloui

Futbola geri dönüşünün ardından yaşadıkları

Tekrardan hayatta gibi hissediyorum kendimi. Kazadan sonra uzun zaman aldı ancak şimdi tekrardan geri döndüm ve çalışmalara başladım. Göztepe maçı benim için çok büyük bir andı. Kariyerime baktığım zaman bir hayalin ikinci kez gerçekleşmesi gibiydi. Kaza gerçekleştikten sonraki duruma bakılırsa birçok insan geri dönebileceğime inanmıyordu. Benim için bu zorlu bir süreçti.

'İçimde geri dönemem diye bir korku vardı'

Uzun bir aradan sonra sahaya çıktığımda kendimi durdurmadım. Evet bir şok vardı. Bir korku vardı. Tekrar geri dönemem diye. Özellikle kazadan sonra tam olarak ne olacağını bilmiyordum ancak kendimi hiçbir şekilde durdurmadım. Bu kaza gerçekleştikten sonraki süreçte hastanede kaldığım zamanlarda antrenmanlarıma da devam ettim. Abim ve menajerim de şaşırıyorlardı buna. Ancak şunun farkındaydım, eğer bir gün tekrardan geri dönmek istiyorsam bunu ancak çalışarak başara bileceğimi biliyordum.

'Çocuğuyla ilgilenir gibi ilgilendiler benimle...'

Galatasaray bana sadece destek vermedi. Çocuğuyla ilgilenir gibi ilgilendiler benimle. Baktığımız zaman kaza gerçekleşmeden kısa bir süre önce gelmiştim kulübe ve kaza gerçekleştikten sonra da her kademeden burada çalışan, çalışmayan herkes bana çok fazla destek verdi. Ben hiçbir zaman bu borcun karşılığını ödeyemem. Yapabileceğim tek bir şey var, sadece ve sadece sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini vermek ve takıma olabildiğince fayda sağlamak. Hastaneye girer girmez, bütün süreç boyunca Galatasaray ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bana gösterdi. Sanırım başka bir oyuncu başka bir yerde böyle bir şeyle karşılansa hiçbir zaman bu şekilde bir davranışı görebileceğini sanmıyorum. Ben de bu sevginin karşılığın olabildiğince vermeye çalışacağım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal