Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Mayıs ayındaki başkanlık seçimi öncesi taraftarlara seslendi!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bursa'da taraftar derneğinde gerçekleştirilen gecede yaptığı açıklamalarla seçim öncesi siyah beyazlı taraftarlara seslendi.

10.03.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-10:22)

Bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun planlamalarına şimdiden başlamış durumda gözüküyor.

Mayıs ayında gerçekleşecek olan başkanlık seçimi camiada büyük bir merak konusu haline gelirken, Başkan Ahmet Nur Çebi sık sık yaptığı konuşmalarda seçimde karşısında aday çıkmasını istediğini söylüyordu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bursa'da taraftar derneğinin düzenlemiş olduğu gecede yapmış olduğu açıklmalarda ;

Bursa'da taraftarlara seslendi

Allah Beşiktaş'ı, üzerinden her türlü nasiplenmeye çalışanlardan korusun. Bu birinci temennimiz, ikincisi de Allah Beşiktaş'a faydalı olabilecek ve çalışacak herkese güç, kuvvet versin ve Beşiktaş sevgisini artırarak devam ettirsin.

ANÇ taraftaralara seçim çağrısı

'Çok şükür maaşlarımızı gününde ödüyoruz'

Özellikle ekonomik anlamda büyük sıkıntılar içinde olan kulüplerimiz var. Beşiktaş da bunların içinde olmasına rağmen özellikle son 1,5-2 yılda geldiğimiz noktada, evvelki ekonomiye göre daha pozitif bir durumdayız. Çok şükür maaşlarımızı gününde ödüyoruz. Umarım bu böyle devam eder, çok kolay olmasa da devam eder.

'Allah kimseye göstermesin...'

Pandemide çektiğimiz en büyük sıkıntı, Beşiktaşlılarla kucaklaşamayan bir başkan oldum. Maalesef 3 defa Kovid geçirdik, Allah kimseye göstermesin. Pandeminin yarattığı zorluktan çıkmanın tek yolu birlik ve beraberlik içinde arkadan da olsa Beşiktaş'ı önemsediğimizi hissettirebilmek ve hissetmektir.

'Lütfen oy vermeye gelin!'

Her Beşiktaşlının özgür iradesiyle seçime girecek adaylara destek olmasını, gelip oylarını kullanmasını önemle rica ediyorum. Kime oy verirseniz verin, doğruyu bulmaya çalışın. Oraya gelin aklınız kime cevaz veriyorsa ona oy verin ama lütfen oraya gelin. Maalesef 2 yıldır pandeminin üstüne mali ve idari genel kurul yapan bir yönetim olarak 800 kişiyle bin kişiyle genel kurul yaptık. Destek verenlere teşekkür ediyorum. 'Bana destek olun' derken, ileri geri yazan sosyal medya tayfası değil ben sizin gibi gerçek Beşiktaşlıları genel kurul üyesi olmaya davet ediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal