Zalim İstanbul Dizisine Kaçış Sahnesi Damgasını Vurdu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi geçtiğimiz akşam 9'uncu bölümü ile sezon finali yaptı. Zalim İstanbul kaçış sahnesi sezon finaline damgasını vurdu.

28.05.2019-10:29 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-10:25)

Kanal D'nin kısa sürede sevilen dizisi Zalim İstanbul 9'uncu bölümü ile sezon finaline girerek ekran macerasına kısa bir ara verdi.

Başrollerinde Deniz Uğur ve Fikret Kuşkan'ın rol aldığı Zalim İstanbul dizisi sezon finalinin son kaçış sahnesi ile izleyenlerin içine su serpti.

Zalim İstanbul sezon finali bölümünde Ceren, Nedim ile zorla evlendirilir ve konak bir anda karışır. Ceren üzerindeki baskıyı kaldıramaz ve kendisini bıçaklayarak hastanelik olur. Hastanede Ceren'in hamile olduğu ortaya çıkar ve babasının Nedim olduğu sahte bir belge ile yalanı desteklenir.

Cemre, Şeniz'in Nedim'e yaptığı iğnenin raporunu çıkarır ancak Şeniz ondan bir adım önde davranıp raporu çıkaran arkadaşı ile işbirliği yapar.

CEMRE, NEDİM'İ KAÇIRIR

Cemre, Agah tarafından konaktan kovulur. Cemre, Ceren ve Nedim'in düğün günü gizlice konağa gelip Nedim'le vedalaşmak ister. Nedim'in elinde olan izleri görünce çılgına döner. Cemre, Nedim'i onların eline bırakmak istemez ve konaktan kaçırır.

Son sahnede balıkçı gemisinde görülen ikilinin huzurlu halleri dikkat çekerken Nedim, parmağındaki yüzüğü çıkarması için elinin Cemre'ye uzatır.

Zaim İstanbul 2. sezonu ile Eylül ayında Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal