Yusuf Güney'den CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güne, geçtiğimiz günlerde Ankara'da karıldığı bir şehit cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, saldırıya uğramasının ardından sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. Güney, 'Önce terörü lanetleyin' dedi.

24.04.2019-09:39 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-09:37) Yusuf Güney'den CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki!

Rafet El Roman'la yaptığı düet ile bir anda yıldızı parlayan ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Kemal Kılçdaroğlu'na yönelik sert açıklamalarda bulundu.

YUSUF GÜNEY'DEN AĞIR ELEŞTİRİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenaze töreninde vatandaşlar tarafından darp edilmişti. Yusuf Güney, yaşanan olayın ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Yusuf Güney, sosyal medya hesabından kendi fotoğrafını paylaştı ve eklediği not bir anda gündem oldu. Yusuf Güney, paylaşımında;

'SİZ HİÇ ŞEHİT CENAZESİNE GİTTİNİZ Mİ?'

'Siz hiç şehit cenazesine gittiniz mi? Yüreği ateşler içinde yanan bir aile, dünyası başına yıkılmış bir eş ve emanet edilen bir ana kuzusunun şehit haberini getiren, çaresizlikten ellerini avuçlarını ovuşturan gözü yaşlı komutan, yürekleri öfke ile tutuşan silah arkadaşları ve yakınları.

'ÖNCE TERÖRÜ LANETLEYİN'

Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin, önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal