Yusuf Güney'den Barış Pınarı Harekatına Destek

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Barış Pınarı Harekatına destek olmak için Erzincan pomem polis ekipleri ile bir araya geldi. Polislerle komando marşını söyleyen Yusuf Güney o anları Instagram hesabından paylaştı.

11.10.2019-09:48 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-09:41)

ABD'den gelen sert çıkış üzerine tek başına ilerleme kararı alan Türkiye, Suriye'yi teröristler için temizlemek için Barış Pınarı Harekatına başladı. Başarılı bir operasyon gerçekleştirilirken birçok ünlü isim destek mesajı yayınlarken bazı isimler de sessiz kaldı.

Sessiz kalan ünlü isimler Twitter'da yerden yere vurulurken ünlü şarkıcı Yusuf Güney'den anlamlı bir hareket geldi. Operasyonun an be an herkes tarafından takip edildiği şu günlerde Yusuf Güney, Erzincan pomem polisleri ile bir araya geldi.

KOMANDO MARŞINI SÖYLEDİ

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, bir araya geldiği polis memurları ile Komando Marşını söyledi. Güney, onları 'Bir Operasyon var bu gece... Uykular haram, içimiz buruk Dualarla sağ salim kahramanlarımızı beklemekteyiz sesi soluğu çıkmayan susan tüm soysuzlara gelsin Erzincan pomemdeki kahraman Polislerimizin kükreyişleri' notu ile Instagram hesabından paylaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal