Wonder Woman Yönetmeni Patty Jenkins: Marvel Evrenleri Umursamıyorum

Wonder Woman filminin yönetmeni Patty Jenkins Marvel ile ilgili çarpıcı itirafta bulundu. Jenkins, "Diğer yönetmenlerin aksine ortak evrenleri gerçekten umursamıyorum" dedi.

05.06.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-17:54) Wonder Woman Yönetmeni Patty Jenkins: Marvel Evrenleri Umursamıyorum

Wonder Woman'ın yönetmeni Patty Jenkins, Marvel Stüdyoları'yla çalışmak istememesinin nedenini açıkladı.

Patty Jenkins, Marvel Stüdyolarının patronların kontrolcü olması olduğunu söyledi ve Justice League'i yönetme teklifini çok fazla karakter olduğu için reddettiğini açıkladı. Fransız Premiere dergisine konuşan DC filmi Wonder Woman'ın ünlü yönetmeni Patty Jenkins, Marvel DC ve Justice League filmleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. Marvel DC ile neden çalışmak istemediğini anlatan Jenkins, "Marvel için çalışan şahıslarla ilgili şahsi bir problemim yok. Sorun Marvel'in filmlerinde tam kontrol sağlamak istemesi. Süper kahramanların bir araya geldiği filmde çok fazla karakter olmasından duyduğu rahatsızlığı belirten Jenkins, "Diğer yönetmenlerin aksine ortak evrenleri gerçekten umursamıyorum" dedi. Yönetmen Patty Jenkins, Batman, Superman, Wonder Woman, Flash gibi DC çizgi romanlarının sevilen kahramanlarını bir araya getiren Justice League ile ilgili gelen teklifi de reddettiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal