Ünlü Yönetmen Ridley Scott "Alien" Hikayesinin Devam Edeceğini Söyledi

Ünlü yönetmen Ridley Scott, Alien: Covenant filminin yarattığı hayal kırıklığının ardından Alien serisinin yeni bir filmle devam edebileceğini söyledi.

05.06.2020-15:54 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-15:52) Ünlü Yönetmen Ridley Scott "Alien" Hikayesinin Devam Edeceğini Söyledi

Ridley Scott‘ın 1979 yılında başladığı bilimkurgu-korku türündeki Alien serisine bir yenisini daha eklemek istiyor.

Ünlü yönetmen Ridley Scott, kısa bir süre önce Los Angeles Times’a verdiği bir demeçte yeni bir Alien filmi çekmek istediğini belirtmişti. Ridley Scott, Alien serisinde daha anlatılacak çok hikâye olduğunu ancak serinin devam etmek için yeniden evrim geçirmeye ihtiyaç duyduğunu düşündüğünü söyledi. Serinin yeni bir yola girmesi gerektiğini savunan ünlü yönetmen Scott, konuyla ilgili düşüncelerine şu şekilde anlattı; “İlk filmi yaparken her zaman düşündüğüm şey, ‘neden böyle bir yaratık yapıldı ve neden her zaman bir savaş gemisi olarak düşündüğüm bu araç bunların yumurtalarını taşıyor’ oldu. Aracın ve yumurtaların amacı neydi? Kim, neden, ne amaçla; bir sonraki filmin arkasındaki fikir, sorulması gereken asıl soru bu bence.” Ridley Scott‘ın bu açıklaması ile yeni bir Alien filmi çekmeye niyetli olduğunu gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal