Tuba Ünsal'dan Caner Karaloğlu Açıklaması: Eşinin de Hayatında Biri Var

Oyuncu ve manken Tuba Ünsal, evli iş adamı Caner Karaloğlu ile aşk yaşamasıyla bir anda gündem oldu. İlk kez yan yana görüntülenen çiftten Tuba Ünsan, yasak aşk haberleri hakkında 'Eşinin de hayatında biri var' diyerek şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu.

15.04.2019-12:20 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-11:35) Tuba Ünsal'dan Caner Karaloğlu Açıklaması: Eşinin de Hayatında Biri Var

Tuba Ünsal, Tal Garih ile ilişkisini bitirmesinden kısa bir süre sonra evli sevgilisi Caner Karaloğlu'la kameralara yakalandı.

Model Elisabeth Mas ile evli olan Caner Karaloğlu'yla görüntülenen Tuba Ünsal, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Caner Karaloğlu, Tuğba Ünsal'la görüntülendikleri gece 'Bu sürece benim tarafımdan üçüncü bir kişi dahil olmamıştır.' açıklamasını yapmıştı.

'EVLİLİK GELİŞMEYEN BİR KURUM'

Tuğba Ünsal, katıldığı bir konferansta Caner Karaloğlu ile ilişkisini kabul etmesinin ardından evlilikle ilgili 'Ünsal, evlilikle ilgili olarak '3 kere evlenip boşanan bir kadınım, hayatta yapabildiğim en kötü şeydi. Evlilik kurumu olduğu yerde duran, gelişmeyen bir kurum. Biz evrildik kurum olduğu yerde kalıyor. Bu haliyle ölmeye mahkum gibi görünüyor.' diyerek tepki toplamıştı.

İLK KEZ YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİ

Tuba Ünsal ve sevgisi Caner Karaloğlu ilk kez kendi istekleri doğrultusunda yan yana görüntülendi. Bir mekana giden ikiliden Tuba Ünsal yaptığı açıklama ile şaşkınlık yarattı. Ünsal, Karaloğlu'nun eşi için 'Caner'in eşinin hayatında da biri var' diyerek ağızları açık bıraktı.

CANER KARALOĞLU'NUN EŞİNDEN TUBA ÜNSAL'A YANIT

Caner Karaloğlu'nun eşi Elisabeth Mas'dan Tuba Ünsal'a yanıt gecikmedi. Mas, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen Tuba Ünsal sorusuna sert bir yanıt verdi.

İşte o konuşma;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal