The Walking Dead Yönetmeni Sezon Finali Hakkında Konuştu

The Walking Dead yönetmeni Greg Nicotero, geciken sezon finali hakkında yeni ayrıntılar verdi. Nicotero, dizinin hayranlarının ağzını açık bıraktı.

05.06.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-17:04) The Walking Dead Yönetmeni Sezon Finali Hakkında Konuştu

The Walking Dead sezonunun son bölümünün 12 Nisan'da yayınlanması bekleniyordu ama Coronavirüs salgını yüzünden post prodüksiyon çalışmasını etkilediği için final bölümü yayınlanamadı. Bu salgın günlerinde dizinin yönetmeninden yeni bir açıklama geldi.

The Walking Dead hayranları merakla sezon finalini bekliyor. Oyuncu Jeffrey Dean Morgan'a göre, zombi dizisinin 11. sezonunun ne zaman üretime başlayacağı belli değildi. Dizinin 10. sezon son olarak 5 Nisan'da "The Tower" adı altında yayınlandı. FANDOM'a konuşan yönetmen Greg Nicotero, sezon finalinin bazı hikaye detaylarını söyledi. İlk olarak, bölümü "sezonun en sevdiğim bölümlerinden biri" olarak nitelendiren Nicotero, Showrunner Angela Kang'ı finaldeki çalışmaları için övdü ve bölümün kaldığı yerden devam edeceğine söz verdi. Bölümün neye odaklanacağına gelince Nicotero, "Ele alınan bir çok karakter hikayesi var. Bu bölümde küçük bilgi parçalar olacak ve o bölümü bitirip, hızlıa sonraki bölüme başlamak istiyeceksiniz"dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal