Songül Öden Koronavirüse Mi Yakalandı? Sağlık Durumu Hakkında İlk Açıklama

Ünlü oyuncu Songül Öden'in koronavirüse yakalandığı ve durumu ağırlaşınca da apar topar hastaneye kaldırıldığı iddiası ortaya atıldı. Peki Songül Öden kimdir? Hangi dizi ve filmlerde oynadı? Son sağlık durumu nasıl?

13.01.2021-13:55 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-13:55) Songül Öden Koronavirüse Mi Yakalandı? Sağlık Durumu Hakkında İlk Açıklama

41 yaşındaki ünlü oyuncu Songül Öden'in koronavirüse yakalandığı ardından durumunun ağırlaştığı ve hastaneye kaldırıldığı haberleri hızla yayılırken hayranları Öden'in son durumunun nasıl olduğunu merak ediyor. Songül Öden koronavirüse mi yakalandı? sorusuna ilk açıklama menajerinden geldi.

SONGÜL ÖDEN'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

Oyuncu Songül Öden'in geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı, gün geçtikçe durumumun da ağırlaştığı ileri sürüldü. Hastaneye kaldırılan ve karantinaya alındığı iddiaları ortalıkta dolaşan oyuncu hakkında menajeri bir açıklamada bulundu. 

SONGÜL ÖDEN'İN KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞI DOĞRU MU?

Songül Öden'in menajeri yaptığı açıklama koronavirüse yakalandığı iddialarını doğrularken, oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve tedavisine evde devam edildiğini belirterek sevenlerinin içine su serpti. 

SONGÜL ÖDEN KİMDİR?

17 Şubat 1979'da dünyaya gelen Songül, Zaza kökenli, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nde almış, öte yandan da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi de görmüştür. Ankara Sanat Tiyatrosu'nda , Ankara Deneme Sahnesi'nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda ve özel tiyatrolarda görev yapmıştır.

SONGÜL ÖDEN'İN OYNADIĞI DİZİLER

1999 Ferhunde Hanımlar

2001 Vasiyet

2002 Havada Bulut

2005 Gümüş

2008 Vazgeç Gönlüm

2010 Mükemmel Çift

2011 Umutsuz Ev Kadınları

2015 Serçe Sarayı

2017 Kayıtdışı

2019 Bir Aile Hikayesi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal