Sıla'yı Darp Ettiği İddia Edilen Ahmet Kural İçin 5 Yıla Kadar Hapis İstendi

Ünlü şarkıcı Sıla'yı darp ile suçlanan Ahmet Kural hakkında 5 seneye dek hapis talebi ile hazırlanan iddianame kabul edildi.

24.12.2018-15:46 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-16:39) Sıla'yı Darp Ettiği İddia Edilen Ahmet Kural İçin 5 Yıla Kadar Hapis İstendi

Şarkıcı Sıla'ya dönük hakaret, tehdit ve basit tıbbi yaralama suçlarından 5 seneye dek hapsi talep edilen oyuncu Ahmet Kural hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi.

7 MART'TA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Ahmet Kural hakkında yapılan soruşturma neticesinde düzenlenen iddianame, gönderildiği İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından incelendi. Sanık Kural'ın, "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5 seneye dek hapis cezasına çarptırılması talep edilen iddianameyi kabul eden mahkeme, ilk duruşma günü olarak da 7 Mart 2019'u açıkladı.

"ASILSIZ İFTİRA, YARGISIZ İNFAZ" DEMİŞTİ

Geride bıraktığımız günlerde Sıla'nın şiddet iddialarından sebeple adliyeye giderek hakkındaki suçlamalara yanıt veren Ahmet Kural, savcılıktaki ifadesinin ardından gazetecilere şöyle demişti: "Mesele ile alakalı açıklamayı yalnızca resmi makamlara yapacağım. İçeride ifademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Benim için her hususta yeni bir başlangıç. Böyle bir olayın içinde olduğum için herkesten yeniden özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür."

İDDİANAMEDEN

İddianamede, oyuncu Ahmet Kural "sanık", şarkıcı Sıla "müşteki" olarak yer alıyor. Ahmet Kural'ın ifadesine yer verilen iddianamede, Kural'ın olay günü tartışma esnasında "Git buradan seni öldürürüm. Dışarı çıkmayacaksın. Sen dayak istiyorsun. Bak şimdi neler oluyor." biçiminde sözlerle tehdit ve hakaret ettiği Sıla Gençoğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanmasına sebep olduğu bildiriliyor.

Dosyada yer alan bütün CD kayıtlarına yönelik bilirkişi araştırması yaptırıldığı aktarılan iddianamede, taraf avukatlarının verdiği CD'lerdeki kayıtlar arasında 6 saniyelik fark olduğu, bunun haricinde her iki görüntünün aynı olduğu kaydediliyor.

İddianamede, sanık Kural'ın "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 1 sene 1 aydan 5 seneye dek hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal