Şevval Sam Samimi Açıklamalarda Bulundu

Başarılı müzikleri ve aynı zamanda yetenekli oyunculuğu ile tanınan 'Yasak Elma' dizisinde ''Ender'' karakteriyle ekranlara geri dönen Şevval Sam samimi açıklamalarda bulundu.

14.04.2018-09:56 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-09:57) Şevval Sam Samimi Açıklamalarda Bulundu

Başarılı müzikleri ve aynı zamanda yetenekli oyunculuğu ile tanınan 'Yasak Elma' dizisinde ''Ender'' karakteriyle ekranlara geri dönen  Şevval Sam samimi açıklamalarda bulundu.

Şevval Sam Hürriyet yazarlarından hakan gence ile bir röportaj gerçekleştirdi ve samimi açıklamalarda bulundu.

Şevval Sam'ın Karşımda daha alımlı ve daha çekici bir kadın görüyorum diyen Hakan Gence'ye cevabı;

''Mesela evin boyası dökülüyor, boyatıyorsun. Ben de kendimi doğal halimden uzaklaştırmayacak manipülasyonlar yaptım; vitaminler, bakımlar... Ama cerrahi müdahale ve botoks yaptırmadım.
Zaten botoks kadını değilim. Bende belli oluyor'' şeklinde oldu.

YASAKLAR GÜNÜMÜZDE NE KADAR CEZBEDİCİ?

Şevval sam; Yasaklar bir şeyi daha provokatif hale getiriyor.Yasakların çok olduğu toplumlar, aslında o yasakların en çok kırıldığı toplumlardır... Yasakları kaldır, bazı şeyler
insanlar için ilgi çekici olmaktan çıkıyor'' dedi.

ÖZGÜRLÜK SON DÖNEMLERDE ÇOK TARTIŞILIYIOR SİZCE ÖZGÜRMÜYÜZ?

Şevval Sam; Hayatımdaki en büyük hassasiyetim, bağımsızlık. Özellikle kadınlar için özgürlük meselesi ütopya haline dönüşmüş vaziyette. Türkiye'de bir kadın olarak bağımsız yaşayabilen az sayıda kadından biri olduğumu düşünüyorum. Özgür bir toplum olduğumuzu söyleyemem. Biz muhafazakâr bir toplumuz. Aslında buraları aşmamız mümkündü ama şu an daha da muhafazakârlaşmış durumdayız'' dedi.

TOPLUMSAL EGO VAR 

Yazarın neden sorusu üzerine Sam; İnsanlar farklı yaşamların, algıların, kimliklerin ve parmak izlerinin olduğunu hem biliyor hem kabul etmek istemiyor. Burada toplumsal ego devreye giriyor. Kendini beğenen insanlar, diğerleri de kendi gibi düşünsün istiyor. Böylece bütün özgürlükler daha mahalle boyutunda kısıtlanıyor'' dedi.

LEMANNE'NİN KIZI OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM

Yazarın anneniz Leman Sam'in şöhreti nedeniyle siz de insanların gözü önünde büyüdünüz. Bu sizin özgürlüğünüzü kısıtladı mı? sorusu üzerine Şevval Sam;

''Şöhret benim için hiçbir zaman çok özel bir anlam taşımadı. Kendimi hep kocaman bir mahallede yaşıyor gibi hissettim. Ben 'Lemanne'nin kızı olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal