Şevval Şahin: ‘Partiye Katılan Herkes Kendi Adına Risk Alıyor’

Skandal parti olayının ardında Şevval Şahin ‘Abartılacak bir şey yok sadece 10 kişinin testi pozitif çıkmıştı’ demişti. Şahin’den bu kez sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

15.09.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-16:53) Şevval Şahin: ‘Partiye Katılan Herkes Kendi Adına Risk Alıyor’

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral çiftinin evlerinde verdikleri doğum günü partisi olay olmuştu. Yiğit Marcus Aral’ın yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıktığı halde parti verince tepki çekti. Bunun üzerinde eleştire Şahin’in ‘Abartılacak bir şey yok sadece 10 kişinin testi pozitif çıkmıştı’ diye açıklama yapması skandal olarak nitelendirildi.

Ünlü manken gerek sanat camiasından gerekse sosyal medyadan oldukça fazla eleştiri hedefi olunca instagram hesabı üzerinden bir açıklama daha yaptı: ‘Genelde kendimle ilgili magazin haberlerine cevap vermeyi tercih eden biri değilim. Ama bu sefer kendimi açıklama ihtiyacında bulunuyorum çünkü magazinciler asıl ima ettiğim şeyi asla ama asla haber yapmadıkları gibi dediklerimi yanlış yansıtabiliyorlar ve bu durumdan gerçekten sıkıldım. Hiçbir zaman Covid-19’u küçümsemedim veya 10 vakanın çok az ve önemsiz olduğunu düşünmedim. Partideki herkesin pozitif olduğu konusunda SÜREKLİ suçlanırken ki bu benim elimde olan bir şey de değil, partiye katılan herkes kendi adına bu riski alıyor. Toplu buluşulan mekanlara, düğünlere veya davetlere giden herkesin aldığı gibi… Ben de dürüst olarak partideki herkes değil en fazla 10 kişi yakalanmıştır dedim ancak pozitif olanların kesinlikle karantinada kaldıklarını, benim sonucumun negatif çıkmasına rağmen taşıyıcı olabilme ihtimalinden karantinada kaldığımı da muhabir arkadaşlara anlattım…’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal