Seren Serengil Hamile mi?

Geçtiğimiz Mayıs ayında Fransa'ya tatile giden Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Seren Serengil'in sosyal medya paylaşımları ise akıllara 'hamile mi' sorusunu getirdi.

12.07.2018-13:21 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-12:53)

Ünlü sanatçı Seren Seregil bir süredir birlikte olduğu Yaşar İpek ile geçtiğimiz Mayıs ayında Fransa'da sürpriz bir şekilde evlenmişti.

Seren Serengil'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve videolar akıllara 'Seren Serengil hamile mi' sorusunu getirdi.

Seren Serengil sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu videoda 4 gündür hastaneye gidip geldiğini belirterek 'Her tarafımdan kan alındı biliyorsunuz. Kan pıhtılaşması vardı ve düşüklerim hep bu yüzdendi genetik testten tutun bir sürü kan testi ne kolum ne ayağım ne boynum delik deşiğim.

'AİLE DOSTLARIMIZLA MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞIYORUZ'

Aman ne ağladım iğne fobim var çünkü ama şu an keyfim yerinde aile dostlarımızla mutluluğumuzu paylaşıyoruz yakında. Allah sizle de paylaşmayı nasip eder inşallah.' dedi.

Yaşar İpek'in fotoğraflarını paylaşmış olan yakın arkdaşlarından birine, 'Aşığım bu arkadaşına hadi teyze oluyorsun' yorumu bütün iddiları doğruladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal