Serdar Ortaç'tan Kardeşi Serkan Ortaç Hakkında Açıklama

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Kıbrıs'ta sahne öncesi açıklamalarda bulundu. Ortaç, geçtiğimiz aylarda yoğun bakıma kaldırılan kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi verirken duygulandı.

06.05.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-13:11)

Eşi Chloe Loughnan ile boşanacakları haberleri ile sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün yavru vatan Kıbrıs'ta konser verdi. Ünlü şarkısı sahneye çıkmadan önce yoğun bakımda uzun bir süre tedavi gören kardeşi Serkan Ortaç hakkında açıklamalarda bulundu.

Kardeşinin sağlık durumu ile ilgili konuşan Serdar Ortaç'ın duygulandığı anlar dikkatlerden kaçmadı. Basınla arası iyi olan Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu.

'EN SON BABAMI KAYBETTİĞİMİZDE BU KADAR ÇOK AĞLADIM'

Ortaç, kardeşinin sağlık durumu hakkında 'Kardeşim Serkan enfeksiyon nedeniyle 4 ay önce hastaneye kaldırıldı. Günlerce yoğun bakımdan çıkamadı. Az daha kaybediyorduk. Kimseye belli etmedim, ama hayatımda uzun zamandır hiç bu kadar ağlamadım. En son 1998'de hastalık nedeniyle sol gözüm kapandığında, 2012'de ise babam Mehmet Ortaç'ı kaybettiğimizde bu kadar çok ağladım.

'FİZİK TEDAVİ GÖRÜYOR'

Serkan şu an fizik tedavi görüyor. Bakışları düzeldi, bizi anlıyor. Ama hala bekliyoruz. İki evladı var. Allah onlara bağışladı. Annem ve ben perişanız. Serkan için tüm olanaklarımı seferber ettim. Ama inanır mısınız, hala çok üzgünüm. Sürekli ağlıyorum.

'YANINDA OLAMADIĞIM İÇİN KENDİMİ SUÇLUYORUM'

Kardeşimin sağlık durumu iyiyken işlerimin yoğunluğu nedeniyle ona vakit ayıramıyordum. Şimdi o kadar pişmanım ki! 'Niye daha fazla yanında değildim?' diye kendimi suçlayıp duruyorum. Herkes ailesine, sevdiklerine zaman ayırsın. Sonra o büyük pişmanlık hiç geçmiyor. İnsanın üzerine çöküyor.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal