Sasa Curcic Yatak Odası Sırlarını Anlattı

Naomi Campbell, Eva Herzigova ve Carmen Electra gibi dünyaca ünlü isimlerle birliktelik yaşayan Sasa Curcic, yatak odası sırlarını anlattı. Curcic, Electra için ‘Yatakta en iyisiydi ve tanıştığım en çılgın kadındı’ ifadelerini kullandı.

16.10.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-15:08) Sasa Curcic Yatak Odası Sırlarını Anlattı

Aston Villa ve Crystal Palace gibi İngiliz kulüplerinde top koşturan Sasa Curcic, verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sırp futbolcu Sasa Curcic, ünlü modellerle yaşadığı en özel anlarını anlattı.

Sırp basınına konuşan Sasa Curcic, fırtınalı bir aşk yaşadığı dünyaca ünlü model Naomi Campbell için şu ifadeleri kullandı: ‘Maça bir kez geldi ve sonra VIP odasında buluştuk. Birkaç hafta sonra bir parti verdim ve onu davet ettim. Kısa süre sonra birbirimizi görmeye başladık, ancak ilk görüşmeden sonra ilişki yaşamak istemedi. O sert bir kadın. Bir ay beklemek zorunda kaldım. Yatakta harika ama korkunç derecede dağınık. Makyajlarını çıkarıp yatağa girmiyorlar. Mide bulandırıcı’

‘SAATLERCE BİRLİKTE OLDUK’

Eva Herzigova ve Carmen Electra'yla da yaşadığı ilişkiyi anlatan Sasa Curcic, ‘Eva Herzigova ile çok eğlendim. Carmen Electra ile de havuzda saatlerce birlikte olduk’ şeklinde konuştu. Öte yandan Curcic, Electra için ayrı bir parantez açarak ‘Yatakta en iyisiydi ve tanıştığım en çılgın kadındı’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal