Özay Bakır Olay Yaratan Videoyu Kaldıracağını Duyurdu

Seren Serengil'in 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgilisi Özay Bakır, Serengil'le olan videoyu kaldıracağını şok sözlerle duyurdu.

26.05.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-13:48) Özay Bakır Olay Yaratan Videoyu Kaldıracağını Duyurdu

Seren Serengil'in 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgilisi Özay Bakır, Serengil'le olan videoyu kaldıracağını şok sözlerle duyurdu. 

Özay Bakır'ın ayrılmalarına rağmen Seren Serngil'in videosunu sosyal medya hesabından kaldırmaması olay olmuştu.

Bakır, Serengil'in nişanlısı Yaşar İpek tarafından tehdit edildiğini iddia ederek mahkemeye başvuruda bulunmuştu.

Seren Serengil ve Yaşar İpek, Özay Bakır hakkında, kendilerine sosyal medya ve televizyon aracılığıyla sistematik olarak şiddet uyguladığı gerekçesiyle 6 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

ŞOK SÖZLERLE KALDIRACAĞINI AÇIKLADI

Olayın ardından Özay Bakır Seren Serengil'in videosunu kaldıracağını sosyal medyadan şok sözlerle açıkladı.

Hukuki açıdan bir aksamaya neden olmayacağını öğrendikten sonra videoyu kaldırmaya karar veren şarkıcı, ''Sebebi kaldırmam gerektiğini anladığım için falan degil'' dedi.

DOSTLARIM VE ABİLERİM DEĞİL

Bakır; ''Sebebi günü-saati-dakikasına ve içeriğine kadar belli olan ve dava konusu olan tüm bu ayıplar işlendikten sonra özür dilemek yerine beni silmeye ikna etsinler diye aracı edilen, buna istinaden benden ricada bulunan saygıdeğer dostlarım ve abilerim değil'' dedi.



VİDEONUN RUHU KİRLENDİ

''Sebebinin 3 aydır aldığım tehditler olmadığını söylememe gerek bile yok sanırım'' diyen Bakır; ''Kaldırmamın sebebi, neredeyse 1 sene önce yüklediğim arkadaşlarımın beni onore ettiği bu videomun ruhunun kirletilmesi üzerine artık beni mutsuz ediyor oluşudur'' dedi.



YALANLARLA İSTEDİĞİNİZ YERE GİDEBİLİRSİNİZ

Şarkıcı; ''Bu videoyu kaldırarak davamdan hiçbir şekilde vazgeçiyor değilim. Aksine, televizyonda ahkam kesme gücünü kullanarak kendilerini aklayabilmek adına yaşananları tamamen çarpıtarak ailem ve şahsım hakkında karalama kampanyası yapanlarla, sosyal medya yoluyla ve gazete röportajlarıyla saygıdeğer avukatlarını bile işin içine katarak göz göre göre her cümlesinde yalan söyleyenlerle ilgili hukuki mücadelemi KANITLARIYLA sonuna kadar sürdüreceğim'' dedi.
Özay Bakır son olarak; ''Yalanlarla istediğiniz yere gidebilirsiniz, fakat geri dönemezsiniz'' dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal