Oyuncu Hande Erçel, Aşk Yaşadığı Murat Dalkılıç'la Evlenmek İstiyor

Murat Dalkılıç, Eylül 2017’de Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra, Aralık ayında Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçen hafta ''En büyük hayalim baba olmak'' açıklamasını yapan Dalkılıç'tan sonra Erçel'den de bir açıklama geldi.

07.05.2018-13:24 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-13:20) Oyuncu Hande Erçel, Aşk Yaşadığı Murat Dalkılıç'la Evlenmek İstiyor

Murat Dalkılıç, Eylül 2017’de Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra, Aralık ayında Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçen hafta ''En büyük hayalim baba olmak'' açıklamasını yapan DAlkılıç'tan sonra Erçel'den de bir açıklama geldi.

Oyuncu Merve Boluğur ile 2 yıl süren evliliğini bitirdikten bir kaç ay sonra 24 yaşındaki oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç katıldığı bir programda evlilikle ilgili düşüncelerini dile getirmişti.

34 yaşındaki ünlü popçu, ''Yeniden evlenir misin?'' sorusuna ''Neden olmasın? Tabii ki evlenip aile kurmak isterim. Evlilik çok güzel. İnsanların hayatlarında olması gerek'' şeklinde yanıt vermişti.

EVLİLİK SİNYALLERİ VERDİ

Oyuncu Hande Erçel'de ilk kez ilişkisi hakkında açıklama yaptı. Erçel, ''Murat ile çok iyi anlaşıyoruz. Aramızda bazen ufak tefek tartışmalar oluyor. Ama bu ileriki adımı atmamıza engel değil'' diyerek evlilik sinyalleri verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal