Çiçeği Burnunda Anne ve Baba Olan Öykü Karayel ile Can Bonomo Katıldıkları Ödül Töreninde Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Dün gece düzenlenen GQ Men Of the Year 2021 ödül töreninde yine yıldızlar geçiti yaşandı. Ödülünü almak için sahneye çıkan Öykü Karayel konuşmasıyla duygulandırdı.

10.05.2018-10:05 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-09:51)

Ünlü oyuncu Öykü Karayel yer aldığı dizi ve filmlerle adından başarıyla söz ettirmeyi başarıyor. Güzel oyuncunun 2021 yılında yer aldığı pek çok proje, izleyici tarafından ses buldu. GQ Ödül Töreni’nde ödüle layık görülen Karayel, sahnede yaptığı konuşma ile eşi Can Bonomo’yu duygulandırdı. Kendisine sahnede teşekkür eden eşini büyük bir ilgiyle izleyen Bonomo, gözyaşlarına hakim olamadı. 

CAN BONOMO GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bu yıl oyunculuğuyla adından sık sık söz ettiren Öykü Karayel, hem televizyon ekranlarında hem de dijital platformda yaptığı işlerle büyük bir başarıya imza attı. Güzel oyuncu 2021 yılı içinde gösterdiği oyunculuk performansı ile GQ Men Of the Year 2021 ödül töreninde, ‘’Yılın Kadını’’ ödülüne layık görüldü. Karayel’in bu başarı ise eşi şarkıcı Can Bonomo'yu çok duygulandırdı. Ödülünü ikizi Ezgi Karayel’in elinden alan Öykü Karayel yaptığı konuşmasında; ‘’Ben stresli bir insanım. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim’’ diyerek eşine teşekkürlerini dile getirdi. Bonomo ise eşinin kendisine yaptığı konuşmasında duygularına hakim olamayarak gözyaşlarını döktü. 

öykü

ÇİFTİN YENİ BEBEKLERİ OLMUŞTU

İki yıllık birlikteliklerinin ardından evlenmeye karar veren çift 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Yaptıkları işlerle her zaman mesleklerinde takdirleri toplayan çift 2021 yılında ise ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. İlk defa anne ve baba olma duygusunu yaşayan ikili bebeklerinin ismini ise ‘’Roman’’ koymaya karar vermişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal