Omurgası Kırılan Kerem Bürsin'den İlk Açıklama Geldi

Oyuncu Kerem Bürsin, Bodrum tatilinde tekneden düşerek omurgasını kırmıştı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bürsin, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

06.08.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-15:55)

Bodrum tatilinde tekneden düşerek omurgası kırılan oyuncu Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Yakışıklı oyuncu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Bodrum'da arkadaşlarıyla tatil yapan Kerem Bürsin, talihsiz bir kaza geçirdi. Tekneden düşen oyuncu omurgasını kırdı. Arkadaşları tarafından sudan çıkarılan Bürsin, bir süre tedavi gördü. Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz gün konuyla ilgili bir video çekti. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten oyuncu, aksanıyla da takipçilerinin diline düştü.

'HER ŞEY GAYET İYİ VE YOLUNDA'

Paylaştığı videoda olayın dört hafta önce yaşandığını belirten Bürsin, "Bugün benimle çıkan haberler maalesef doğru. Omuriliğimi kırdım. 4 hafta önce kırdım. Dört haftadır korse takıyorum. Son haftama girdim çok mutlu ve heyecanlıyım. Her şey gayet iyi ve yolunda. Destekleriniz için teşekkürler, iyi ki varsınız" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal