Mustafa Uslu’ya Şantaj Yapanlar Suçüstü Yakalandı

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu, kendisine Kurşun yemek istemiyorsan 300 bin lira ver' diyerek şantaj yapan üç kişiyi suçüstü yakalattı.

09.07.2020-13:11 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-13:10) Mustafa Uslu’ya Şantaj Yapanlar Suçüstü Yakalandı

Ayla ve Müslüm gibi gişe rekorları kıran filmlerin yapımcılığını üstlenen Mustafa Uslu, Can isimli bir kişi tarafından aranarak ‘Pazartesi günü ofisinde ayaklarından vurulacaksın’ şeklinde tehdit edildi. Paniğe kapılan Uslu, Can isimli şahısı şoförü aracılığıyla avukatının yanına gönderdi.

Can, Uslu'nun avukatına şöyle konuştu: ‘Bize Bedo lakaplı şahıstan bir iş geldi. 'Mustafa Uslu'yu vurun, 300 bin lira alın' dediler. Bu işi kabul ettik ama sonra bir araştırdık, 'İyi adammış, vurmayalım, bu konuyu ona açalım' dedik. Kendisini vurmamamız karşılığında para istiyoruz’

Günaydın'ın haberine göre; Uslu, Can’ın açıklamaları üzerin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Savcılığın isteği üzerine polisle işbirliği yapan Mustafa Uslu’ya seri numaraları tespit edilmiş 100 TL'lik banknotlar verildi. Kendisini tehdit eden gençle buluşan Mustafa Uslu, para dolu zarfı masaya koydu. Genç adam zarfı aldığı sırada ise polis tarafından suçüstü yakalandı.

AĞIR CEZA'DA YARGILANACAKLAR

Olay sonrası Can hakkında 'nitelikli yağma' suçundan, Bedrettin A. ve Kenan Y. hakkında ise 'nitelikli yağma ve bu suça azmettirme' suçlarından 15'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal