Müge Anlı'dan Gülay Uygun Ölümüne İlişkin İlk Açıklama!

Aleyna Çakır’ın ölümünün ardından şüpheli olarak ifadesi alınan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun, önceki akşam ölü bulundu. Uygun ailesi ise Gülay Uygun’un Müge Anlı yüzünden intihar ettiğini ileri sürdü. Müge Anlı, suçlamalara cevap verdi.

18.09.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-16:33)

Müge Anlı sunuculuğunu üstlendiği programda Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun’un ölümüne ilişkin açıklama yaptı. İntihara neden olduğu iddia edilen Müge Anlı, suçlamaları reddetti.

Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun, geride bıraktığımız akşam Ankara Keçiören'de ölü bulundu. Kafasına tek el ateş ederek intihar ettiği iddia edilen Gülay Ugun’un ailesi ve avukatı, Aleyna Çakır olayını araştıran Müge Anlı’yı sorumlu tuttu. Müge Anlı ise sunuculuğunu üstlendiği programda açıklama yaptı.

‘SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM’

Ünlü sunucu, konuya ilişkin şunları söyledi: 'Allah rahmet eylesin. Devletin kurumları önemli kurumlardır. Soruşturmayı ben onlara bırakma taraftarıyım. Devlet de soruşturmayı başlattı, müfettişleri görevlendirdi. Çok sayıda kız bizi aradı bununla ilgili. 

Hatta 2 gün sonra da hanımefendinin ifadesi alınacakmış. Kızlar, 'Rahmetli hanım bize Whatsapp grubu kurdu. 'Benim hakkımda soru sorarlarsa iyi şeyler söyleyin' diye yazdı." dediler. Fakat konu onun üzerinde değilken dün şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.

Hep böyle bir tehdit var. Bu olayın ardından da yine suçlu olan ben oldum. Ben bu suçlamaları kabul etmiyorum. Ben gazeteciyim. Hiç kimsenin tarafı değilim. Ne anneyi-babayı tanırım, ne Ümitcan'ı tanırım. Ne hanımefendinin adını ne fotoğrafını vermişim. Röportajları yayınlama durumum olmasına rağmen kurumları zedelemek adına yayınlamadım. Ben tarafsızım. Benim kalbime Rabbim ne verdiyse ben kalbimin doğrusunda gitmeye çalışıyorum. Allah gönlümü biliyor. 

Bu yayına başladığımdan beri de hep aynı şeyi söylüyorum. Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim. Kim ne kadar tehdit ederse etsin benim için önemli olan Aleyna'nın o gece intihar etmesi ya da öldürülmüş olması Adli Tıptan gelecek rapora bağlıdır. O ayrı bir konudur. Ama onlarca genç kızın şantaj ve tehditle, dayakla kötü yollara sürüklenmesi ve onların üzerinden para kazanılması doğru bir şey değildir ve bunların cezalandırılması gerekiyor. Ne söylerseniz söyleyin. Ben bunu söylemeye devam edeceğim. Başka Aleyna'lar ölsün istemiyorum'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal