Metin Hara ve Adriana İlişkisinin Neden Bozulduğu Ortaya Çıktı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile ilişkisi sallantıda olan Metin Hara hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bircan Bali, Metin Hara'nın annesinin kanser hastası olduğunu açıkladı. Hara, bütün zamanını annesi ile geçiriyor.

04.04.2019-10:36 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-10:33) Metin Hara ve Adriana İlişkisinin Neden Bozulduğu Ortaya Çıktı!

Türk yazar Metin Hara ve Adriana Lima'nın aşk yaşamaya başlaması kadar çiftin ayrılıkları da günlerce konuşuldu. Adriana Lima, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile ayrılık iddialarını doğrulamıştı.

Metin Hara ise ısrarla ayrılmadıklarını iddia etse de Lima'nın paylaştığı ''Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil' sözleri kafaları karıştırmıştı.

Metin Hara, güzel modelin paylaşımlarının ardından geçtiğimiz aylarda ayrılmadıklarını ve Amerika'ya giderek Lima ile orada 2 ay geçireceğini söylemişti.

'İLİŞKİMİZDE PÜRÜZLER VAR'

Metin Hara, haklarında çıkan ayrılık haberlerinin ardından ilk kez net bir açıklama yaparak 'İlişkimizde pürüzler var. Onları toparlamaya çalışıyoruz. Beraberliğimiz hakkında kimseye konuşmama karar aldık, ayrılık gibi bir şey yok' demişti.

METİN HARA'NIN ANNESİ KANSER

Söylemezsem Olmaz programını sunucusu Bircan Bali, Metin Hara ve Adrina Lima hakkında aldığı istihbaratı izleyenlerle paylaştı. Bali, Metin Hara'nın annesinin kanser hastası olduğunu ve hastalığının ilerlediğini açıkladı. Bali, Hara'nın annesi ile vakit geçirdiğini bu nedenle Adriana Lima'ya vakit ayıramadığını söyledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal