Survivor All Star’a Damgasını Vuran Sürgün Adası Yarışmacı Mert Öcal’ı Çıldırtınca Acun Ilıcalı’yla Karşı Karşıya Geldi

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde sürgün adası ve Mert Öcal yine gündemdeydi. Acun Ilıcalı’nın Mert’e yaptığı yorum ise geceye damgasını vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar…

18.03.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-10:12)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranların en çok takip edilen yarışma programlarından biri oldu. Birbirinden iddialı yarışmacıların All Star kadrosuna dahil edildiği 2022 yılında, hem ada şartları hem de oyunlar bir önceki yıllara göre daha zorlu hale getirildi. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak en güçlü kişinin şampiyon olmasının beklendiği yarışmada, bu yıla sürgün adası damgasını vurdu. Eleme adayı olarak gösterilen kişilerin hem ödülden hem de yarışmalardan muaf tutulduğu, ayrıca eleme sonuçlanana kadar başka bir yerde kaldığı sürgün adasında yarışmacılardan Mert bu duruma karşı hoşnutsuzluğunu dile getirdi. önceki gün ünlü yarışmacı konuyla ilgili; ‘’Bir şey diyeceğim biz nasıl performans göstereceğiz. 4 gün sürgün adasında kalıyoruz, biz bir türlü performans birincisi olamıyoruz. Survivor yapmaya geldik, sürgün adasında takılıyoruz. Bu sistem adil bir sistem gibi gelmedi kendi açımdan." dedi. Daha sonra oylama için de açıklamalarda bulunan Mert, "Söyleyecek bir şeyim yok. Sistem açıkçası bana uygun sistem değil. Sürgün adası olduğunu bilseydim daha farklı bakardım. Bu gece düşüneceğim yarın akıbetimle ilgili karar vereceğim’’ şeklinde konuşarak Acun Ilıcalı’ya tepkisini dile getirmişti. 

ILICALI: ALL STAR’A HAZIR OLMAMIŞ OLABİLİRSİN 

Dün gece yayınlanan yeni bölümünde Survivor All Star’a yine Mert Öcal’la Acun Ilıcalı arasında geçen diyalog damgasını vurdu. Mert’in sözlerini yineleyen Ilıcalı; ‘’Ben sana bir soru soracağım şimdi. Sen dün garip bir şey söyledin, Sude çok kötü hissederse ayrılabilirim dedin. Bir gün o sebep çıkıyor bir gün bu sebep çıkıyor zaten. Sen belki mental olarak All Star'a hazır olmamış olabilirsin. Ben bu sene tamamen şu açıdan bakıyorum oraya: Benim için en dirençli, en kuvvetli isim All Star'da ileriye doğru yürümeli. Senin dün ve bugünkü konuşmalarından anladığım tek bir şey var son derece kafan karışmış. Tek başına bu sistem böyle olmamalı diyorsun’’ diyerek Mert’e karşı geldi. Yarışmacı Mert’in ise yarışmaya veda edip etmeme gibi bir konunun söz konusu olup olmadığı hayranları ve yakın dostları arasında oldukça merak ediliyor. 

mert öcal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal