Nihat Doğan Eşini Silahlı Saldırı Sonucu Kaybeden Ece Erken’e Seslendi: Bu Kirli İlişki Ağını Açığa Çıkart!

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşini kaybetmesinin ardından konuyla ilgili birçok iddia ortada gezerken, Nihat Doğan’da çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte habere ilişkin o detaylar…

01.02.2022-09:32 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-09:45)

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünün ardından birçok iddia ortaya atılmaya devam ediyor. İşlenen cinayetin sonrasında katiller yakalanırken, cinayetin işlenmesinin arkasındaki sebep olarak 65 bin liralık bir alacak olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü sunucu Ece Erken konuyla ilgili net bir açıklama yapmasa da, bir alacak davası yüzünden eşinin öldürüldüğüne inanmak istemediğini dile getirdi. bunun üzerine Nihat Doğan, yorumcusu olduğu magazin programında ünlü sunucuya seslenerek her şeyi anlatması gerektiğini ima etti. 

DOĞAN: KAÇ PARA İÇİN KOCAN ÖLDÜRÜLDÜ?

Al Sana Haber isimli magazin programının yorumcularından biri olan ünlü türkücü Nihat Doğan, Ece Erken ve eşinin ölümü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü sunucunun açıklamalarına sinirlenen Doğan; ‘’Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu’’ ifadelerini kullandı. Erken eşinin ölümünden sonra; ‘’İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı’’ şeklinde yaptığı konuşmalarla eşinin ölümünün arkasında başka bir şeyin olma ihtimalini öne sürmüştü. Doğan’ın bu açıklamalarından sonra ise henüz acısı çok taze olan Erken’in konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

ece erken nihat doğan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal