Borç Batağında Olduğu Ortaya Çıkan Hadise’nin Sevgilisi Mehmet Dinçerler’den Herkesi Şaşırtan Hamle Geldi!

Ünlü şarkıcı Hadise’nin sevgilisi Mehmet Dinçerler’in şirketi hakkındaki son durum kritik olunca ünlü iş insanı hakkında çıkan haberlere dayanamayarak hesabını kapattı.

01.02.2022-09:05 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-09:16)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda yalnızca özel hayatıyla gündeme geliyor. Başarılı şarkıcının geçtiğimiz yaz aylarından itibaren aşk yaşamaya başladığı ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler’le yakın bir zamanda evlilik teklifi almıştı. Ünlü şarkıcının aldığı evlilik teklifi kadar, ünlü iş insanının aldığı tektaş ve fiyatı da çok konuşuldu. Yaklaşık üç milyonluk evlilik yüzüğü alan Dinçerler’in başı bu tektaşla belaya girdi. Ocak ayında aile şirketleri için konkordato başvurusu yapılan fakat istinaf mahkemesinin bu başvuruyu reddetmesinin ardından davalık olan ünlü iş insanının sevgilisi Hadise’ye aldığı bu yüzük davaya konu oldu. Dinçerler’in aile şirketlerinin alacaklılara borçlarını ödememesi fakat bir ayda kasadan dört milyonluk bir giderin çıkması alacaklı şirketleri sinirlendirdi. Ünlü iş insanının aile şirketlerinin avukatının da mahkemede; ‘’40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor’’ şeklinde konuşmasının üzerine ünlü iş insanı hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde tepkileri üzerine çekmesine neden oldu. 

ÜNLÜ İŞ İNSANI ORTADAN KAYBOLDU

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler’in aile şirketlerinin birçok şirkete borçlarının olması, bu borçların ödenemeyecek durumda olduğunun belirtilmesine rağmen sonrasında kasadan bir ayda yaklaşık dört milyon liralık bir çıkışın olması hem mahkemenin geleceğini hem de ünlü iş insanına olan bakış açısının değişmesine neden oldu. Sosyal medyada ve magazin gündeminde genişçe yer bulan bu konu sonrası Mehmet Dinçerler’in sosyal medya hesabını kapattığı görüldü. Ünlü iş insanının hakkında çıkan haberlerden ve sosyal medyada gördüğü muameleden uzak kalmak için Instagram hesabını kapattığı ortaya çıktı. 

HADİSE

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal