Ünlü Şarkıcı Hadise’nin Sevgilisi Mehmet Dinçerler Fotoğraflarını Çeken Basın Mensuplarına Ateş Püskürdü!

Geçtiğimiz yaz aylarından itibaren dolu dizgin aşk yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde sular durulmuyor. İşte Dinçerler’i sinirlendiren o olay…

29.01.2022-08:44 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-08:44)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine bomba gibi düşen Hadise, geçtiğimiz yaz aylarından itibaren dolu dizgin aşk yaşıyor. Oyuncu Kaan Yıldırım’dan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler’le yakınlaşan ve hemen yeni bir aşka yelken açan ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz hafta her yerde aşkını ilan ettiği sevgilisinden evlenme teklifi aldı. Bu teklife evet yanıtını veren ünlü şarkıcı, evlenme teklifi aldığını ve milyonluk yüzüğünü çektiği videoyla takipçilerine sundu. Güzel şarkıcı Hadise’nin magazin gündemine bomba gibi düşen bu evlilik teklifinden sonra ünlü şarkıcı, sevgilisinin ailesiyle tanıştı. Mehmet Dinçerler’in kız kardeşinin düğününe giden Hadise, düğünde kendi şarkılarında kurtlarını dökerken ünlü şarkıcının o görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

DİNÇERLER’İN ŞOFÖRÜ GÖRÜNTÜ ALINMASINA ENGEL OLDU

Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü şarkıcı Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler, karşılarında gazetecileri görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Muhabirlerin; ‘’Hadise hanım evlilik teklifi hayırlı olsun, geçen gün de Mehmet Bey’in kız kardeşinin düğününde aileler de tanıştı. Neler söylemek istersiniz?’’ sorularını yanıtsız bırakan ikili, araçtan inerek hızlı bir şekilde eve gitmeye çalıştılar. Mehmet Dinçerler’in Atnavutköy’deki evlerine giriş yapan ünlü çiftten Hadise’nin sevgilisinin kapısını açması ise dikkatlerden kaçmadı. O anları görüntüleyen muhabirlere ise Dinçerler’in şoförü kameranın önünü kapatarak engel olmaya çalıştı. Ünlü iş insanı Dinçerler ise evlerinin önünde kendilerini görüntüleyen gazetecilere sosyal medya hesabından ateş püskürerek; ‘’Bu kadarı artık çok fazla. Benim evimin otoparkına pusu yapıp, evimi bahçesinde görüntü alamazsınız. Bu haneye tecavüz. Yardımcım önünüze geçip engel olmasa bizimle eve mi çıkacaksınız? Bu basın özgürlüğü değil bu düpedüz özel hayata taciz. Sizinle mahkemede hesaplaşacağız’’ ifadelerini kullandı. 

hadise mehmet dinçerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal