Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses Ziyaretini Gözyaşları İçinde Anlattı

235 gün hastanede yaşam mücadelesi veren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez canlı yayına çıktı. 2. Sayfa' ya konuk olan Erbil, yaşadığı zor günler hakkında konuştu.

27.09.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-13:07)

Yoğun bakımdan çıktıktan sonra sağlığına kavuşmak için önemli adımlar atan Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez katıldığı bir canlı yayında geçirdiği süreci anlattı. Yaşadığı zor günleri anlatan Erbil, yayın sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra hastanede 235 gün yaşam mücadelesi veren Mehmet Ali Erbil, hastalığından sonra ilk kez canlı yayına çıktı. 2.Sayfa adlı programa konuk olan Erbil, yaşadığı zor günleri anlattı. Sıkıntılı günleri geride bırakan ünlü şovmen, şunları söyledi: Başıma ne geldiyse kadınlar yüzünden geldi. Kızlarla buluşmaya gidiyordum duşa kabinin çıkışında yükseklik vardı, ayağımı kaldırdım yerdeki havlu kaydı tuvalete vurdum yan tarafımı. Yardım çağırdım beni yatırdılar ve sonrasını hatırlamıyorum, ilk hastaneye götürüldüğümde doktorlar sizi üç günde taburcu ederiz dediler. Ancak sonrasında kaburgalarımın kırıldığını ve parçalı kırıklarım olduğunu görmüşler, bir gecede iki ameliyat geçirmişim, 70 ünite kan getirmişler ameliyatım için, iki üç günde taburcu olacağımı ön görmüşlerdi ancak kaçış sendromunu tetikleyince olan oldu ayağa kalkacağıma ve yürüyeceğime inanmıyordum.

'İLK KARŞILAŞMALARIMIZDA AĞLIYORDUK'

İbrahim Tatlıses'in ziyareti hakkında da konuşan Erbil, o an gözyaşlarına hakim olamadı. Tatlıses her ziyarete geldiğinde birlikte ağlardık diyen Erbil, sözlerine şöyle devam etti: Çünkü o vurulduğunda ilk ben gitmiştim hastaneye… İlk karşılaşmalarımızda ağlıyorduk ancak sonrasında tabi ki keyifli sohbetlerimiz de oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal