MasterChef Eleme Gecesi Hangi Gün?

TV8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef, televizyon izleyicileri tarafından merakla takip ediliyor. Peki MasterChef eleme gecesi hangi gün? MasterChef eleme gecesi ne zaman? MasterChef saat kaçta başlıyor? MasterChef hangi günler yayınlanıyor? MasterChef hangi kanalda? MasterChef jürileri kimler?

04.12.2020-17:34 - (Son Güncelleme: 04.12.2020-17:33) MasterChef Eleme Gecesi Hangi Gün?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de yarışmacılar, tüm hafta boyunca takım dokunulmazlığı, bireysel dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları oynayarak yarışmada kalmak için mücadele ediyor.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliği yaptığı yarışmanın eleme gecesi ise her seferinde izleyiciye ayrı bir heyecan yaşatıyor.

MasterChef Eleme Gecesi Ne Zaman?

Tüm hafta boyunca şeflerin kendilerine verdikleri menüde en iyisini yapmaya çalışan yarışmacılardan tabağı en zayıf olan yarışmacı Pazar günü gerçekleşen eleme gecesinde yarışmaya veda ediyor.

MasterChef Hangi Günler Yayınlanıyor?

Haftanın üç günü izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye, Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri akşam saat 20.00’a TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal