Kaya Çilingiroğlu'ndan Özel Hayatıyla İlgili Açıklamalar

Kaya Çilingiroğlu, verdiği röportajda özel hayatı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Kızı Zehra Çilingiroğlu'nun annesi Hülya Avşar için ''kolay kadın'' değil dedi. Çilingiroğlu, aşk hayatıyla da ilgili merak edilenleri yanıtladı.

09.04.2018-09:21 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-10:04) Kaya Çilingiroğlu'ndan Özel Hayatıyla İlgili Açıklamalar

Kaya Çilingiroğlu, verdiği röportajda özel hayatı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Kızı Zehra Çilingiroğlu'nun annesi Hülya Avşar için ''kolay kadın'' değil dedi. Çilingiroğlu, aşk hayatıyla da ilgili merak edilenleri yanıtladı. Ünlü sanatçı Hülya Avşar ile boşandıktan sonra bir çok arkadaşının, eski eşine yakınlaşmaya çalıştığını söyleyen Çilingiroğlu, ''Hülya kolay bir kadın değil onunla kimse yapamaz'' ifadelerinde bulundu. Eski eşinin yeni filmi için iddialı pozlar vermesine de değinen Çilingiroğlu, "Hülya da sanatını yapıyor. Hülya enteresan kadındır. Hep ilkleri yapmıştır. Kızımın annesi olarak da gerekeni yapmıştır. İlgi çekmek adına tabii ki soyunabilir. Bunda bir şey yok" dedi.

Çilingiroğlu'na aşk hayatıyla ilgili de sorular soruldu. Çilingiroğlu; ''Bir kız arkadaşım var 8 aydır birlikteyiz iyi gidiyor'' ifadelerini kullandı. Çapkınlıkla ilgili sorulara Çilingiroğlu, ''Çapkın değil sağlıklı bir adamım. Her sağlıklı adamın hayatında bir kadın olmalı'' şeklinde konuştu.

Sosyal medya ile ilgili soruları da cevaplayan ünlü yorumcu sosyal medyayı sevdiğine değinerek, ''Sosyal medyanın kapatılmasına gerek yok. Özgürlük kısıtlamalarına karşıyım'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal