İşte Azeri Kızı Günel'in Yeni Hali

azeri kızı günelin kim olduğuna, günelin son haline, Günel Zeynelovanın son haline, Günel Zeynelovanın nişanlısı cem ozan torunlara galerimizden ulaşabilirsiniz.

09.11.2016-10:04 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İşte Azeri Kızı Günel'in Yeni Hali

AZERİ KIZI GÜNEL KİMDİR 

Biz onu 13 yaşında ekranlarda gördük. İbrahim Tatlıses tarafından keşfedildi ve meşhur oldu. 25.10.1985 Azerbaycan doğumlu ünlü güzel, söylediği şarkıların dışında, güzelliği, farklı renk ve modellerde saçları ile de genç kızların yakın takibi altında. Genel olarak dalgalı ve düz saç modellerini tercih ediyor. Saç renklerinde ise kahve ve fındık kabuğu olarak nitelendirilen saç renklerini kullandığını görüyoruz. En sevdiği renk beyaz, siyah, mor ve pembe. Uğurlu rakamı 5, en sevdiği gün cuma. En sevdiği parfümü dolge gabbana. 

Günel Zeynelova 31 yaşında ve özel hayatı ile oldukça konuşuldu. Saçları, kaşları, duruşu...Yıllar onu bambaşka bir görüntüye kavuşturdu. 

REZA ZARRAB'IN ESKİ SEVGİLSİYDİ 

Günel Reza Zarrab ile ilgili şunları söylemişti... Günel, "Evlenmiş, çoluk çocuk sahibi olmuş biri hakkında konuşmak doğru olmaz. Ne olur o kişi hakkında bana soru sormayın, bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum." dedi. 

NİŞANLANDI 

Azeri şarkıcı Günel, bir süredir aşk yaşadığı Cem Ozan Torunlar’la nişanlandı.Cem Ozan Torunlar, bu güzel haberi Instagram sayfasına "Bir ömür boyu dileğiyle... Allah'ıma binlerce şükürler olsun" notuyla duyurdu. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal