İrem Helvacıoğlu'ndan Bircan Bali ve Ece Erken'e Tazminat Davası

Sen Anlat Karadeniz dizisini Nefes'i İrem Helvacıoğlu, Söylemezsem Olmaz programında kendi hakkında sert eleştirilerde bulunan Bircan Bali ve Ece Erken'e tazminat davası açtı.

08.02.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-11:33) İrem Helvacıoğlu'ndan Bircan Bali ve Ece Erken'e Tazminat Davası

Sen Anlat Karadeniz dizisini Nefes'i İrem Helvacıoğlu, Söylemezsem Olmaz programında kendi hakkında sert eleştirilerde bulunan Bircan Bali ve Ece Erken'e tazminat davası açtı.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu İrem Helvacıoğlu, Bircan Bali ve Ece Erken için harekete geçti.

Bircan Bali ve Ece Erken sunuculuğunu yaptıkları Söylemezsem Olmaz programında İrem Helvacıoğlu hakkında söyledikleri nedeniyle haklarında tazminat davası açılıyor.

'YENİ YETME, UKALA, NE OLDUM DELİSİ'

Helvacıoğlu'nun dava dilekçesinin detayları ortaya çıktı. Dilekçede, İrem Helvacıoğlu'nun bir söyleşi sonrası marka yüzü olduğu giyim firmasının kendisine tahsis ettiği korumaların medyaya yansıması sonucunda 'yeni yetme', 'ne oldum delisi', 'ukala', 'mafya babası gibi geziyorsun' şeklinde özgürlüğünü aşan, kişiliğine saldırı ifadeleri kullanıldığı belirtildi.

'CEVAP HAKLARINI KULLANACAK'

İrem Helvacıoğlu'nun avukatı tarafından hazırlanan dilekçede 'İrem'i kuaför, makyöz ve set ekibinden kimse sevmiyor, onlara kötü davranıyor, sette saçını ve makyajını yapmadılar' iddialarında adı geçen şahıslar tarafından cevap haklarını kullanacağını belirtti.

'SEN KİMSİN, BİTTİN KIZIM SEN'

Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali, müvekkilimin göndermiş olduğu tekzip metninin kendilerine ulaşmış olmasına rağmen kanun gereği yayınlamamış aksine 'sen kimsin tekzip gönderiyorsun, bittin kızım sen, biz bu masada en kralını doğradık' gibi el ve kol hareketleriyle destekleyerek alenen tehdit içeren ifadeler kullanmışlardır.' ifadelerine yer verildi.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Bircan Bali ve Ece Erken'e 20 bin TL maddi, 80 bin TL manevi tazminat davası açtı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal