İkizler Memo - Can Dizisi Yeni Bölümü Olan 10. Bölümde Neler Yaşanacak?

İkizler Memo - Can dizisi fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can dizisi konusu nedir? İkizler Memo - Can 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

26.12.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-16:38)

İkizler Memo - Can dizisi fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo - Can dizisi konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Kanal D ekranlarında yayınlanacak, başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi isimlerin yer aldığı İkizler Memo - Can dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

İKİZLER MEMO - CAN 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İkizler Memo - Can dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı. İkizler Memo - Can dizisi 10. bölüm fragmanında; Osman ve Mahmut'un arası düelir ve yeni iş kurmaya karar verir. Evlere yemek servisi işine giren ikili el ilanı dağıtmaya başlar.

Osman bir eve yanlışlıkla yemek götürür ve karakolluk olur. Onur kendi evinde ölümle yüz yüze gelir ve evdeki herkes durumdan etkilenir.

İkizler Memo - Can 10. bölümü ile 29 Aralık Cumartesi saat 20.00'da Kanal D'de...

İKİZLER MEMO - CAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İki farklı hayatı yaşayan iki çocuğun yolları bir gün kesişir. Memo'nun fakir bir hayatı varken Can ise büyük bir malikanede yaşar.

Can, babası ve dedesiyle mutludur ancak kendisini büyük bir yalnızlık içinde hisseder.

Bu duygusal komedi dizisinde olan bütün sırlar tek tek ortaya çıkacaktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal