'İçerde' Dizisinde Büyük Şok! Ünlü Oyuncu Aniden Ayrıldı

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Handan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuba Ünsal, dün akşam yayınlanan bölümde diziye veda etti.

04.04.2017-16:27 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) 'İçerde' Dizisinde Büyük Şok! Ünlü Oyuncu Aniden Ayrıldı

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Handan karakterine hayat veren Tuba Ünsal, dün akşam yayınlanan yeni bölümde seyirciye veda etti. Celal'in bir numaralı düşmanı, Kudret'in en güvendiği elemanı olan Handan'ın, arabasına koydurduğu bomba tuzağı sonrası yaşamını yitirdi.

Sevilen diziye 22. bölümde başlayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, dün akşam yayınlanan 28. bölümde izleyiciye veda etti.

TUBA ÜNSAL KİMDİR?

Show TV'nin fenomen dizisi olan 'İçerde'den' dün akşam yayınlanan bölümde veda eden ünlü oyuncu Tuba Ünsal kimdir? İşte Tuba Ünsal hakkında tüm bilinmeyenler...

Güzel oyuncu Tuba Ünsal, 1981 yılında Denizli'de dünyaya geldi. Tek bir kardeşe sahip olan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu ancak eğitime ara vermek zorunda kaldı. Üniversite eğitimini daha sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesinde tamamladı.

Los Angeles'te oyunculuk eğitimi alan ünlü güzel Tuba Ünsal, çeşitli dizilerde ve sinemalarda farklı rollerle karşımıza çıktı. Son olarak, Yılmaz Erdoğan'ın çektiği sinema filminde rol aldı.

Kaynak: Haber 365


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal